Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjed előtt hány pasid volt? És bevallod neki hány férfival voltál elötte akár egyéjazqkásba? Vagy jobb kamuzni?
"Picim", itt a hangsúly a hogyanon van. Szerinted törölték volna a válaszodat az én két szép szememért, ha nem lett volna vele semmi gond? Ugyan már. Ha képes lennél tárgyilagosan, normális szóhasználattal megfogalmazni a mondandódat, az nem zavarna senkit.
Az én érzékeny lelkemet ugyan nem bántja a te mucsai stílusod, elhiheted nekem, hogy találkoztam már ennél nagyobb fokú durvasággal is, pusztán arra szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy az oldalnak nem célja, hogy neked dühöngőül szolgáljon.
Na, további kellemes hőbörgést :)
ma 19:21
Nem tudom mit képzelsz magadról hogy ismeretlenül le ribizel... A saját portádon söprögessél,nem kértem véleményt,nem kérdeztem h mást mit gondol róla,csak a KÉRDÉSRE válaszoltam.
22 éves vagyok,a mostani barátom elött 12 férfi volt az életemben,ebből egy éjszakás a fele. A maradékból 3 volt ami évekig tartott,a többi csak 3-6 hónapig tartó kapcsolat volt.
Még sose kérdezte,nem tudom mit mondanék. Kicsit soknak tartom,lehet elhallgatnék 1-2őt. Vagy nem tudom. Végül is ez a múltamban történt,akkor lenne hozzá köze ha mondjuk lett volna belőle vmilyen betegségem amit akár ő is elkaphat vagy gyerekem lenne. Az számít ami most van,nem?
21 éves vagyok, a mostani párom előtt 5 pasival volt szexuális kapcsolatom. Ebből 2 volt egyéjszakás kaland, a másik 3 komoly kapcsolat volt.
Épp a napokban beszélgettünk erről, a párom (30) nem tudta pontosan megmondani, hány nővel volt előttem, de kb 13-15 között.
Ja és elmondtam őszintén, mert nem szégyellem. Nem tartom soknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!