Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjed előtt hány pasid volt? És bevallod neki hány férfival voltál elötte akár egyéjazqkásba? Vagy jobb kamuzni?
Nem volt senkim előtte, még nem a férjem, jegyesek vagyunk. Ő már gondolom többel volt, nem kérdeztem tőle nem érdekel, az tuti h előző feleségével volt együtt.
19L
Sosem kérdezte meg így számszerűsítve, hogy mennyien voltak. Ha megkérdezné, megmondanám, de egyszerűen nem téma.
Na jó, ha a helyedben lennék, nem vágnám rá, hogy ötven, inkább valami olyat mondanék, hogy hát, elég sok, de már régen volt. Persze én nem hazudnék, ha konkrétan tudni akarja, akkor megmondanám még így is. Ha szeret, akkor valószínűleg már úgyis mindegy neki, gondolom ez nem egy első randis kérdés.
"Szerintem az oldalt azok nem tudják használni, akik válaszadás helyett ordenáré módon minősítenek másokat. De hát kinek mit jelent a rendeltetésszerű használat, ugye?"
Picim, nézd már meg az első oldalt, válaszoltam a kérdésre. Leírta a kérdező, h kb, 50 férfivel volt együtt. Miért meglepő,h könnyűvérűnek nevezzük? Ha ennyire érzékeny a kicsi lelked, akkor nem kell látogatni ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!