Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki terhes annak annak megjöhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki terhes annak annak megjöhet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Aki terhes annak megjöhet a menszesze ha ugyanugy rá 24 vagy x naprajön meg rendesen akkor lehet a menszesz ugyan olyan mint általában, vagy kevesebb vagy más a szine ha terhes közben s ugyjött meg???
2012. jan. 25. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Akár még meg is jöhet. Hallottam már olyanról, hogy fel sem tűnt az illetőnek, hogy terhes mert semmi változást nem érzékelt.
2012. jan. 25. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha megjön akkor nem vagy terhes nincs gond ! de csak szerintem fiú vagyok !
2012. jan. 25. 20:42
 3/8 mus musculus ***** válasza:
Tudomásom szerint maga a menstruáció nem jöhet meg, csak valami nagyon hasonló (így hirtelen nem jut eszembe, milyen eredetű) dolog, ami könnyen megtéveszti az embert, de várd meg, míg ír egy nálam jártasabb személy.
2012. jan. 25. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
legcélszerűbb elmész a nőgyógyászoz és ő részletesen és biztos szaktudással felvilágosit mert az a baj igy eszed az ideget csak!
2012. jan. 25. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
egy ismerősöm végig menstruált terhesség alatt,észre sem vette így hogy terhes
2012. jan. 25. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Talán csinálj tesztet!
2012. jan. 25. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
igen meg johet ugy tudom kevesebb. ha a kérdéss hogy terhes vagy akkor egy teszt csik
2012. jan. 26. 00:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszön a válaszokat.
2012. jan. 26. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!