Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti elfogadnátok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elfogadnátok azt, ha a barátotoknak néha szüksége van egy kis magányra? Ez miért akkora nagy kérés?

Figyelt kérdés

Az a típus vagyok, akinek egyszerűen szüksége van arra, hogy naponta egy-két órát hagyjanak békén, és ne szóljon hozzám SENKI... és ezt a barátnőm nem bírja elfogadni :( Az is hozzátartozik, hogy elég féltékeny típus, és egy lánnyal lakok együtt (régi barát, semmi nincs köztünk), és féltékeny rá, és ahogy hazaérek melóból, 5 perc múlva már hív h talizzunk, meg egy csomószor itt alszik, vagy én náluk, 1 percre sem hagy magamra, és ez eléggé idegesít, én egyszerűen tök feszült meg ideges leszek, ha nincs meg ez az idő, amit egyedül lehetnék...

Ha meg mondom neki, akkor persze azt mondja oké meg megérti, de nem bírja ki, és min. felhív, ha meg nem veszem fel, megy a hiszti, hogy miért nem veszem fel, már azt hitte baj van...

Ez tényleg olyan nagy kérés szerintetek? Mit csináljak, hoyg megértse és ne tapadjon ennyire? Mert ettől megőrülök, pedig egyébként minden rendben van köztünk.

18/F

2012. jan. 25. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

akkor engem is valamilyen trauma ért kiskoromba? :O

22/L

mert én is szeretek egyedül lenni napi 1 órát.

2012. jan. 25. 12:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Engem nem ért semmilyen trauma még is jól esik néha kicsit egyedül lenni, ahogy már feljebb is írták. A párom is ilyen, így mi igen jól egymásra találtunk, persze ha hazautazom vele a szüleihez, akkor én ezt nem igénylem és ő sem, örülünk hogy pár napot eltölthetünk nyugiban kettesben, de szimpla hétköznapokon nem lógunk mindig egymás nyakán, viszont én szeretem ha mindennap találkozunk legalább egy fél órára.

Egyszerűen le kéne vele ülnöd és el kéne neki mondanod, hogy ez a helyzet, neked ez kell és legyen kedves ezt észben tartani, mert az agyadra megy különben.

Egyébként pedig nekem sem tetszene, hogy a párom egy csajjal lakik, akkor sem ha az csak régi barát.

2012. jan. 25. 12:56
 13/19 anonim ***** válasza:

12:55!

a válasz az,hogy igen..még,ha nem is emlékszel rá de a lányok 65%át éri valamilyen szexuális zaklatás gyerekkorban amire nem feltétlen emlékszik ..mégpedig azért nem mert a rossz emlékeket az emberi agy megpróbálja a felszín alatt tartani..de traumaként ott marad és élete végéig a viselkedésében megmarad...egy ilyen traumához az is elég,ha egy 12 éves lányt erőszakkal akar megcsókolni egy osztálytársa vagy ,ha a nevelőapa szexuális megjegyzéseket tesz...

2012. jan. 25. 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a sok h.lyére, ez nem trauma, egyszerűen ilyen vagy. Én is igénylem az egyedüllétet (ugyan nem mindig, de sokszor), szerencsére az én barátnőm ezt megérti. Btw nem ért semmi trauma, egyértelműen hetero vagyok (mondjuk semmi bajom azzal, aki nem), attól még nem akarok egészn ap a csajom nyakán lógni, és basszus ő se lógjon már az enyémen folyton. 20F
2012. jan. 25. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:

14:47!

téged minősit amit írtál!

a hülye jelző illik rád..és nem kell,hogy bizonyítsd ,hogy heteró vagy mert nagyon úgy tűnik,hogy te csak védeni akarod magad..pedig te is tudod,hogy vonzódsz a férfiakhoz...

senki nem kérdezte tőled a nemi identitásodat de te máris védekezel és ezt a rejtett homoszekszuálisok szokták csinálni...

2012. jan. 25. 15:02
 16/19 A kérdező kommentje:
bakker azt csak azért írta, mert korábban az identitásra fogtad ennek az egyedüllét iránti igénynek az okát
2012. jan. 25. 15:36
 17/19 anonim ***** válasza:
tudom,hogy azért írta de aki a hülyézzéssel kezd az őt minősíti és,ha már sérteget akkor van rá válasz..:)
2012. jan. 25. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szexus kérdése. 100% heteró lány vagyok, de én is olyan típus vagyok, hogy kell naponta eg ykis idő, amíg nincs benne senki az "aurámban", igénylem az egyedüllétet. Ettől én még szerethetem nagyon, csak ilyen vagyok. Szóval én pl. teljesen megérteném, mert nekem is igényem van rá.

Hozzáteszem, hogy nem vagyok féltékeny típus, de ha a barátom egy lánnyal lakna együtt, igazi házisárkánnyá tudnék átváltozni:) Keress egy másik lakótársat, vagy egy toleránsabb lányt.

2012. jan. 25. 23:30
 19/19 anonim ***** válasza:

18-as vagyok

Most olvasgattam a kommenteket, és felröhögtem XDXD Az egyedüllét igényéhez semmi köze sincs a traumákhoz, nem napkoig, hetekig nem akar(ok) senkit a közelemben, csak egy kicsit. Pl. mert nem biztos h a partnerem minden nap tudná tolerálni az üvöltő black metalt, miközben hímzek..vagy pl szeretek énekelve mosogatni, főzni, úgy, hogy tudom, hogy rohadtul szörnyű hangom van. Ez nekem kikapcsolódás, miért kínozzam vele a pasimat?

Vagy hetente 1x szépségnapot tartok, most végig kellene nézni, amint lábat borotválok, meg radírozom az arcom, manikűrözök, stb.? Vagy szimplán szeretek csendben olvasni, vagy elnyúlni az ágyon és komolyzenét hallgatva relaxálni.

2012. jan. 25. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!