Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit vettetek a barátotoknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 23:21
2/13 Darkavid válasza:
Nem úgy emlékszem mintha ez lett volna a kérdés:
"Lányok nektek van barátotok?"
3/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Macit csináltattam,amin közös képünk van rajta.Meg sok apróságot még,attól függ mit szeret a párod.
6/13 anonim válasza:
Vállról indíthatós scud rakétát :D
(23F)
7/13 anonim válasza:
Darkavid!
Akkor te miértnem válaszoltál a kérdésre,nagyokos?:)
8/13 anonim válasza:
3 köbméter fát. De az a jó, hogy erdei köbméter. Nem akarok hülyeséget mondani, de az úgytudom, hogy 1x1x1,6. Na mindegy, nagyon megérte, akác fa, marha jó anyag. Egy IFA-val hozták, KCR-rel rakták le. Így jó volt, mert minden éven úgy szokta lebillenteni és össze van b.va a gyep. Így nem lett, simán lepakolta a góré mögé. Holnap beszélek haverral, elkérem a stihljét, azt kedden összerántom. Sztem 4-5óra alatt összehakkulom simán. A hasogatásnak is egy 4órát adok. Behordással együtt másfél nap alatt simán meglesz. Az erdész mondta, hogy ez tavalyi vágás ez a fa, úgyhogy marhajó száraz cucc. Én úgyvagyok vele, hogy szeretem ha legalább fél évet szárad a fa mielőtt a sparheltbe kerül. Jó tudom, hogy az akác vizesen is elég, de úgy nem az igazi hidd el.
9/13 anonim válasza:
A 4. válaszolón röhögtem, mivel én is kabátot vettem neki. :D
10/13 anonim válasza:
"szeretem ha legalább fél évet szárad a fa"
Mi ezért nyáron raktározunk be (árban is jobban kijön).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!