Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » CSók vagy ölelés? Melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSók vagy ölelés? Melyik a jobb? =)

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
egyszerre
2009. máj. 28. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

2 in 1.

Egyébként szerintem helyzet függő. Van, hogy arra vágyok, hogy szenvedélyesen megcsókoljon a barátom, van, hogy csak át akarom ölelni, és érezni, hogy van nekem. De egyébként a legjobb talán a kettőt sűrűn egymás után csinálni:)

2009. máj. 28. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Az ölelés tud lenni magában, de én még olyat nem érem, hogy a csók ölelés nélkül ment volna...
2009. máj. 29. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon alkalomfüggő. De egyébként lehet csók ölelés nélkül bár az nem olyan jó. Én az egyszerre csók+ölelésre szavazok.

20/L

2009. máj. 29. 06:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is, egyszerre mindkettőt, nagyon sokszor, nagyon gyakran, sokáig. :)

Nálam ez a nyerő

2009. máj. 29. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:
vagy az ölelés vagy mindkettő ugyanis (szerintem) csak csók megvalósíthatatlan hogyan hajolsz oda hozzá :S
2010. febr. 14. 00:33
 7/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok ez olyan mint a szex nélküli teherbeesés csak a Szűz Máriának sikerült:P
2010. febr. 14. 00:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
mindkettő
2010. márc. 12. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!