Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb? (első csók)
Figyelt kérdés
Szerintetek egy tapasztaltabb fiúval, vagy egy tapasztalatlannal jobb először csókolózni? Nektek hogy volt?2011. jún. 14. 21:02
1/5 anonim válasza:
Nekem tapasztalatlan volt, és úgy volt jó :) Szerettem azt hogy olyan kis "ártatlan" cukifiú, mikor valójában nem is az.
2/5 anonim válasza:
Én tapasztaltabbal csókolóztam először, ez részben azért volt jó mert a következő barátomnál már tuti tudtam mit és hogyan kell csinálni.
De szerintem, ha egy tapasztalatlanabbal csinálod az is jó ugyanis úgy nagyobb a varázsa és az izgulási faktor mindkettőtök részéről, míg egy tapasztalt lehet nem izgul annyira, mint te mert neki nem ez az első. :)
3/5 anonim válasza:
Hát ezt senki se tudja megmondani :D Elég nehéz először csókolózni tapasztalttal meg tapasztalatlannal :D Az én elsőm elég tapasztalt volt. Meg is lepődtem mikor bedugta a nyelvét a számba majdnem leharaptam :DDDD xD
4/5 anonim válasza:
nem lesz jó, ha ez alapján választod ki.
5/5 anonim válasza:
Én 18F már több barátnőm is volt tapasztalatlanként és tapasztaltként is csókoltam meg olyan lányt akinek az volt az első tapasztalatlanként jobb nekik tapasztaltként nekem tehát nézőpont kérdése az a legjobb ha mindkettő tapasztalt sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!