Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A második csók mért volt 1000x jobb?
Figyelt kérdés
17f vagyok és van egy 16 éves lány.
Tegnap megcsókoltam elsőnek életemben és nem volt valami jó :S
Ma megint együtt voltunk de valami emberfeletti volt :$$$
Miért ? :O Miért van ekkora különbség ?
2011. máj. 19. 15:04
1/8 anonim válasza:
azért mert az elsö csoknál nagyon izgultál gondolom és benned volt h az az első stb és azért nem volt olyan jó, másodiknál már nem izgultál ugy, ezért sokkal jobban eltudtad magad engedni, meg ö is... ezért volt ez jobb :) ezekután csak egyre jobb lesz
2/8 anonim válasza:
basszus hány kérdést írsz még ki??? ne közvetítsd már az egész szerelmi életedet, komolyan....
amúgy idővel egyre jobb lesz mert 'összeszoktok'.
3/8 anonim válasza:
hagyjátok már szegényt, kérdezett valamit, amire nem tudta a választ és amit nem értett... miért kell csesztetni?? egyetértek a legelső válaszoloval
4/8 anonim válasza:
De annyira ne bízd el magad mert nem biztos hogy Ő is élvezte..
6/8 A kérdező kommentje:
Mit az elsőt ?? Hát azt sztem mindenki szarul csinálja vagy ha jól is akkor is szar mert szoktalan..sztem
2011. máj. 19. 16:27
7/8 Pinocchio válasza:
Mert az első csók/szex legendája egy istentelen baromság,csak sokan bedőlnek neki.
8/8 anonim válasza:
Én nem csináltam szarul az első csókomat, sőt, jobb volt, mint hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!