Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene történt, mitől van ez?
23 éves nő vagyok. Átlagos külsővel, csendes jellem vagyok.
17 éves korom óta van egy párom, azaz lassan 6. éve. Soha nem ostromoltak a férfiak, nem tudom mi okból.
Most egy csop.társam a fősuliról állandóan keres telefonon, a párom bár megőrül tőle, néha én is.
Bekerültem egy munkahelyre, az egyik kollega kiszúrt magának, el is mondta mit gondol és randizna velem, hála az égnek már nem dolgozik ott. Erre egy másik kollega is elkezdte most. Bókolgat nekem...
Miért közelednek most felém ennyien? Semmit nem tettem, olyan vagyok mint rég. Soha senkinek nem adtam jeleket. Mi lehet az oka? Nőtt a kisugárzásom, vagy én ezt nem értem.
A csop.társ lehet, ő 30 éves.
A kollega 23, ő elment innen, a másik kollega 34.
Belső értéket? Nem is beszéltem a 2. kollegával az eltelt 2 hónapban egy szót sem. Most kezdett el kb 1 hete, és jönnek a bókok is mosmár, ami engem idegesít, mert a munkatársaink is hallják. Ez olyan, mintha a párom mellett flörtölnék vele, pedig én egy szót sem szólok olyasmit. Zavar.
Eeeez "ember"???
Egyébként biztos hogy létezik valamilyen"erotikus" kisugárzás,vagy úgyis mondhatjuk,hogy "érettebb"nő lettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!