Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube fail, mi a fene történt?

Youtube fail, mi a fene történt?

Figyelt kérdés
Fel akartam tölteni egy videót, először vmi hibát írt ki aztán ismét feltöltöttem, ekkor sikerűlt, a profilomnál rákattintottam a videókra és ott volt fent a feltöltött videó vagy 100-szor, mindegyik mellé ez van írva: Feltöltve (feldolgozás alatt, kérjük, várj), amúgy nem lehet őket megnézni, ilyenkor mi a fene történik?
2011. jún. 14. 21:16
 1/2 A kérdező kommentje:

jah és még lenne egy kérdésem, videó kommentárt hozzáadtam a videómhoz, de mégsem írja ki, miért?

pedig amikor akommentárokban vagyok ott mégis azt mutatja hogy be van rakva

2011. jún. 14. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Jelöld ki az összes feltöltött videót, és töröld és töltsd fel egyszer újból, ha nem töltötted fel százszor, nem tudom miért írja azt.

Az, hogy feltöltés után rögtön nem tudod megnézni, és írja, hogy feldolgozás alatt van, az természetes, egypár percet/órát kell várni, míg a Youtube feldolgozza a videód, ezután már nézheted.

A videó-kommentárokat nem felejtetted el közzétenni, a jobb oldalon van két gomb mentés és közzététel, kattints a közzétételre (természetesen, ha már lementetted).

2011. jún. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!