Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőttekre is igaz ez? :D
Oviban, meg általános iskolában mindig annak a haját húzza meg a kisfiú, aki tetszik neki, tartja a klasszikus példa.
Adott az, hogy van egy kollegám, akivel általában együtt vagyunk ebédszünetben, meg néha együtt is kell dolgoznunk, meg hétvégéken is szoktunk néha együtt bulizni. Ilyenkor mindig olyan szúrkálódó megjegyzéseket tesz nekem/rólam/rám nevetve meg kacsintgatva, ami mondjuk komoly hangsúllyal mondva bunkóságnak hangza, de így meg nem :D Általában ha msn-en beszélgetünk, sokkal komolyabb dolgokat hoz fel, de ha mellettem van, akkor végig "oltogat". Szóval már néha én magam sem tudom, mire gondoljak. Amúgy olyan örök gyerek típus :D Sokan azt mondják bejövök neki, de néha elbizonytalanodok az oltogatások miatt. Szerintetek??
21/L ő 23
Szerintem simán tetszhetsz neki, én is megteszem olyannal aki bejön, persze, csak ha már elég jól ismerem és ő is érti a dolgot.
Arra egyébként nem gondoltál, hogy így próbálja megtartani a távolságot éppen azért mert a munkatársad, vagy mert úgy véli alapból nincs esélye nálad, még ha titkon többet is szeretne?
Az oltogatás az JÓÓÓÓ! Élvezd ki, amíg csak lehet! :)
Azért egy pici biztatást adhatsz neki! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!