Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Tanárnő vagyok egy szakközépiskolában és a diákok folyton szexuális megjegyzéseket tesznek, van hogy hozzánk simulnak, de olyan is előfordult pont velem, hogy az egyik kis senkiházi hátulról a fejemhez nyomta farkát, mikor próbálta átpréselni magát mögöttem, pedig a tanári asztal előtt is átmehetett volna. Az egyik kolléganőm alányúltak a zsúfolt folyosón. Szóval mindennapos a szexuális zaklatás a diákok részéről(megjegyezném, hogy mind cigány), van aki nemi erőszakkal is fenyegetett már, mégsem tudunk semmit tenni ellenük, mert nem tudunk rájuk hatni. Sajnos a jelenlegi helyzetben munkahelyet is nehéz váltani.

2012. jan. 24. 13:18
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Nem kell megölni őket, ők is emberek! Változniuk kell, ennyi.
2012. jan. 24. 14:24
 32/57 szamóca.. ***** válasza:
Daw: nem, nem hagynám szó nélkül. ezt próbáltam leírni... csak én nem vadászengedélyt kérek rájuk, hanem megpróbálom segíteni az integrációjukat. Ami lehet hogy lehetetlen, vagy nagyon nehéz, de ha a lehetőségét is elveted még annyi esélyed sem marad.
2012. jan. 24. 14:25
 33/57 szamóca.. ***** válasza:
a segély kérdést illetően pedig... melyik a nagyobb marha: aki lehetőséget ad nekik a segély felvételére, vagy aki felveszi azt? :)
2012. jan. 24. 14:26
 34/57 anonim ***** válasza:

szamóca

tok mind1 mert Orbán is cigány

Magyarán mind a 2

Am nem véletlen h sehol máshol nem fogadják be oket

2012. jan. 24. 14:33
 35/57 szamóca.. ***** válasza:

aha, hú tök jó. ORbán hogy került ilyen pozícióba? NEM azt mondom hogy ő nem hibás, vagy hogy a cigányok nem hibásak.

azt mondom, hogy ameddig te itt fröcsögsz, és mindenkire ujjal mutogatsz, ugyanúgy a TE segítségedre is szükség lenne, és ugyanúgy hibás vagy te is, ha nem teszel semmit.

2012. jan. 24. 14:38
 36/57 anonim ***** válasza:
Én most mondom h van cigány haverom. De ettol még a tobbség olyan amilyen. Ha o úgy jon oda h paraszt meg beszól akkor nekem bele kéne bújnom a seggébe v mi
2012. jan. 24. 14:40
 37/57 anonim ***** válasza:
Én tennék értük, csak nem értek a méregkeveréshez.
2012. jan. 24. 14:41
 38/57 anonim ***** válasza:
Csak h említettem h fehér ember meg nem jott úgy velem szembe az utcán h beugatott meg belémkotott volna. Volt olyan h csak akkor fordult meg a cigány aki kovetett mikor elovettem a pillangómat. Utána meg iszkoltam haza nehogy bandástúl jojjon. Kevés kivétel van koztuk de a tobbinek bármit csinálhatsz olyan marad amilyen
2012. jan. 24. 14:47
 39/57 szamóca.. ***** válasza:
0%
főleg ha meg se próbáljuk
2012. jan. 24. 14:48
 40/57 anonim ***** válasza:

Most elkezdjam elolrol??? Komolyan nem fogod fel??

Nem fogok próbálni olyanokkal szóbaálni, barátkozni akik parasztok, beszólnak, belémkotnek.

Aki kivétel az ezt nem csinálja. Azzal szóba is állok

2012. jan. 24. 14:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!