Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Tanárnő vagyok egy szakközépiskolában és a diákok folyton szexuális megjegyzéseket tesznek, van hogy hozzánk simulnak, de olyan is előfordult pont velem, hogy az egyik kis senkiházi hátulról a fejemhez nyomta farkát, mikor próbálta átpréselni magát mögöttem, pedig a tanári asztal előtt is átmehetett volna. Az egyik kolléganőm alányúltak a zsúfolt folyosón. Szóval mindennapos a szexuális zaklatás a diákok részéről(megjegyezném, hogy mind cigány), van aki nemi erőszakkal is fenyegetett már, mégsem tudunk semmit tenni ellenük, mert nem tudunk rájuk hatni. Sajnos a jelenlegi helyzetben munkahelyet is nehéz váltani.

2012. jan. 24. 13:18
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

Szamóca, te azt se tudod mi az a cigány.

Különben pedig érdemes lenne telefonnal felvenni a hangjukat, vagy kamerát beszerelni.

Keresztapám kőműveseket tanít, ő ordítozik, meg rugdossa is őket néha (csak a sarkukat) Meg hát ő minden elméleti órára visz vagy egy gumikalapácsot, vagy más szemléltető eszközt.

Mivel ott asztalosokat is tanítanak, volt egy olyan pad aminek a tetejét két darabbók toldották össze, a tetejére meg ragasztottak ilyen dísz lapot, vagy mit.

Jött a matektanár kicsit ideges lett, rácsapott az asztallapra, az meg úgy ahogy volt, összeszakadt. Onnantól volt riszpekt.

2012. jan. 24. 14:06
 22/57 szamóca.. ***** válasza:
0%

#21: ékes hasonlat csak neked: te vagy józsika. bekerülsz egy osztályba, úgy hogy s.gg hülye vagy (most ez nem személyeskedés ne haragudj csak ez jutott eszembe:)) ). én vagyok a tanár. ha elkönyvelem, hogy jól van, józsika s.gg hülye, azért van mert selejtes, nem is foglalkozom vele. a többieknek adok feladatot rád meg rádbízom hogy gyúrj apró pici fikagalacsinokat emrt talán azt meg tudod csinálni, és nem áll fenn a veszély hogy elbukom a próbálkozást. Te gyártod a galacsinokat, míg a többiek fejlődnek: mert meg vagy bélyegezve, mert nem hittem benne hogy lehet belőeld valaki. De mi van ha úgy állok hozzá, hogy ha jól nevellek, ha mindent beleadok talán lehet belőled még értelmes ember? mi van ha neked is kiadom a feladatokat, és segítek hogy felzárkózz?

látod ez van náluk is. Igen: mások mint mi. igen, nehéz velük. de ha elintézed annyival hoyg máshogy kezeled őket, sosem fognak beilleszkedni.

2012. jan. 24. 14:12
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Szamóca

Cigány: nem jár be, nem figyel, pofátlan stb...

Nem a tanárnak kell nevelni. Az hiába próbálkozik ugy is a szulei nevelik olyanra amilyen

Engem sem a tanárail neveltek meg hanem a szuleim

2012. jan. 24. 14:16
 24/57 A kérdező kommentje:
nagyon rossz irányba megy a téma. miből gondolod, hogy megbélyegeztem volna bárkit is már a legelején? igyekeztem mindenkivel foglalkozni, de egyszerűen nem lehet velük bánni. van aki egyszerűen tesz rá és ezt jelzi is, van aki kötekedik velem és ugye ott vannak az említett zaklatók, akiknek már a közelébe sem akarok menni, mert vagy a blúzomba próbálnak bekukkantani, vagy úgy tesznek mintha a fenekem paskolnák, de az is előfordult hogy az egyik "ártatlan" tanítványom szexuális aktust színlelt (velem), amíg én segítettem az egyik osztálytársának
2012. jan. 24. 14:17
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
Istenem. Ezért tart itt az ország. Mikor adják már ki rájuk a vadászengedélyt?!
2012. jan. 24. 14:18
 26/57 szamóca.. ***** válasza:

#23: még az elsődleges szocializációban is nagy szerepet játszik az iskola, főleg az általános iskola. persze, az otthonin nem tudsz változtatni, de próbálhatod kiegyensúlyozni... mindegy, naiv vagyok a témában mert szeretném azt hinni hogy lehetséges a problémakör megoldása, mindenesetre még mindig többet segít ha próbálok segíteni mint ha lesz.rom.

kérdező: igen ez már.. nem annyira a kérdésre vonatkozik:) bocsi. befejeztem, majd meglátjuk... én mindenesetre még megpróbálom megváltani a világot.

2012. jan. 24. 14:21
 27/57 anonim ***** válasza:

De nem is akarnak beilleszkedni! (tisztelet a kivételnek) Én miért nem kapok hetente valamilyen segélyt? Meg kell vonni mindent, csak azt kapják, amit mindenki más is. Rá kell kényszeríteni a tanulásra, munkára őket, máshogy nem lehet! Egy országba se tudtak beintegrálódni. Kanada is haza akarja toloncolni őket.

A nevelés pedig nem a tanár dolga. Ha meglátnád itt mi megy, sírvafakadnál (BAZ megye). Megkapják a segélyt, elisszák, eljátékgépezik, egy hét múlva meg fel van háborodva, hogy nincs pénze, az állam meg nem ad. Szinte mindennapos a betörés, lopás errefelé. Egyik haveromék házát szenteste pakolták ki. A rendőrség tehetetlen volt. Szerencsére mi nem. Te sem hagynád szó nélkül ezt ugye?

2012. jan. 24. 14:22
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

Középiskola? mert akkor fiatalkorúak börtöne. Nem kér értük.

Ja, és hivatalos álláspont (igen, az amit minden iskolában tanítanak 10-es biológia órán) hogy 6 éves koráig mindenkiben rögzül a család struktúrája, és a szexuális identitás, viselkedésformák, az elkövetkező években pedig ilyenek is leszünk.

Tehát szamóca elmélete itt már el is bukott, már nem lehet őket átneveli.

Annál inkább meg kéne ölni őket.

2012. jan. 24. 14:22
 29/57 anonim ***** válasza:
Hát most hogy Orbán kezében az ország csak még tobbet fognak kapni. Testvérek
2012. jan. 24. 14:23
 30/57 szamóca.. ***** válasza:
nem tudom, az egyetemen oktatott neveléspszichológia erről más véleményen van:))
2012. jan. 24. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!