Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon szeretethiá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon szeretethiányos vagyok, főleg vizsgaidőszakban. Messze tanulok a lakhelyemtől és időnként eret tudnék vágni, annyira hiányzik egy ölelés. A szobatársamat mégsem kérhetem meg, még azt híresztelné, hogy leszbi vagyok.

Figyelt kérdés

Elítélnétek, ha ez expasimat megkérem, hogy öleljen meg, annak ellenére, hogy tudom szívesen lefeküdne velem, még úgy is, hogy már nem járunk,de én vele nem?

19/L

2012. jan. 24. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#6 hozzászóló vagyok...

Ezt sajnálattal hallom, de örülök, hogy megoldódott a gondod :)

2012. jan. 24. 17:52
 12/14 A kérdező kommentje:
te írtál priviben?
2012. jan. 24. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:

#6 és #11. hozzászóló vagyok...

Nem, nem én írtam privit... Egyébként hol lehet téged megölelni? Csak mert láttam már itt Pesten olyat, hogy egy-két lány egy nagy "Megölelhetlek?" táblával a kezében mászkál, és ölelgetik az embereket! Mit szólnál hozzá, ha Te és Én alakítanánk egy ilyen kis bandát? :)

2012. jan. 24. 19:12
 14/14 anonim ***** válasza:

pfff én már azt képzelem hogy holmi 11 éves kislány rajong értem... gáz vagyok? lehet. Legalább neked volt már részed ilyenekbe.

f18

2012. jan. 24. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!