Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összezavarodtam! Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összezavarodtam! Mit tennétek a helyemben? (Fiúk véleményére is kíváncsi vagyok)

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Már régen megismerkedtem egy férfival. Eddig semmi nem történt, mert neki is és nekem is kapcsolatom volt. Ő azóta szakított a barátnőjével. Én még mindig együtt élek a párommal, van 2gyerekünk. Párom iránt már rég nem érzek semmit. Vagyis szeretem, de már csak megszokás.

Az említett férfit viszont szeretem, szerelemmel. Két hete elcsattant az első csók is, akkor azt mondtam ez volt az utolsó is. Tegnap este újra találkoztunk és ismét csókolóztunk. Azt mondta rám bízza, döntsem el én mi legyen a továbbiakban. Nagyon szeretnék vele lenni, de nem akarom a családomat romba dönteni. A gyerekeink még kicsit és nem tudom hogyan reagálnának ha szétmennénk. Tudom, hogy így sem sok értelme van a kapcsolatunknak, de ők ezt még nem látják. Nem tudom mit tegyek. Ilyen helyzetben még nem voltam. Nem megkövezést várok, hanem tanácsokat. Megköszönném, ha azok akik csak bántani akarnak nem írnának inkább. Köszönöm.

2012. jan. 24. 08:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én is 1 év után döntöttem úgy h a szívemre hallgattam. Az "új" még melóhelyet is váltott, mert velem akar élni és h könnyebb legyen majd anyagilag ha együtt élünk. Mikor is volt ez???? Lassan 6 éve. Együtt vagyunk azóta is, de nem élünk együtt. Tudod én sokkal jobban érezném magam, ha azért váltam volna el, mert nem szeretem a férjem, elhidegültünk...mint attól ami van, hogy egy másik miatt. Nekem is kicsi gyerekeim voltak akkor, eltelt 6 év de még mindig cseszeget a lelkiismeretem....
2012. jan. 24. 13:01
 22/23 anonim ***** válasza:

21.

Cseszegetni is fog, életed végéig...

2012. jan. 24. 16:04
 23/23 anonim ***** válasza:

"A gyerekek nem megtűrt hiba"

Nem akarlak bántani, csak mégegyszer szólnék...

Más találkozni a partner gyerekeivel és totál más együtt élni velük, amikor azok majd esetleg "gonoszkodnak" vele.

Emberfeletti feladat ez majd neki 6-8 év múlva!

Szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem fog működni!, simán legalább is biztos, hogy nem!

2012. jan. 24. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!