Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összezavarodtam! Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összezavarodtam! Mit tennétek a helyemben? (Fiúk véleményére is kíváncsi vagyok)

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Már régen megismerkedtem egy férfival. Eddig semmi nem történt, mert neki is és nekem is kapcsolatom volt. Ő azóta szakított a barátnőjével. Én még mindig együtt élek a párommal, van 2gyerekünk. Párom iránt már rég nem érzek semmit. Vagyis szeretem, de már csak megszokás.

Az említett férfit viszont szeretem, szerelemmel. Két hete elcsattant az első csók is, akkor azt mondtam ez volt az utolsó is. Tegnap este újra találkoztunk és ismét csókolóztunk. Azt mondta rám bízza, döntsem el én mi legyen a továbbiakban. Nagyon szeretnék vele lenni, de nem akarom a családomat romba dönteni. A gyerekeink még kicsit és nem tudom hogyan reagálnának ha szétmennénk. Tudom, hogy így sem sok értelme van a kapcsolatunknak, de ők ezt még nem látják. Nem tudom mit tegyek. Ilyen helyzetben még nem voltam. Nem megkövezést várok, hanem tanácsokat. Megköszönném, ha azok akik csak bántani akarnak nem írnának inkább. Köszönöm.

2012. jan. 24. 08:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Mindenki magából indul ki... Ha tisztában lennél a ribanc szó jelentésével, akkor talán nem használnád!
2012. jan. 24. 11:20
 12/23 anonim ***** válasza:
A helyedben bújkálás és hazudozás helyett, ami rengeteg energia, inkább arra törekednék, hogy együtt tartsam a családot. Miért nem vagy őszinte a jelenlegi pároddal? Mondd el neki, hogy kezdesz belefáradni az egyhangúságba, hogy ha nem változik semmi, akkor baj lesz... javasolnék egy párterápiát, bár úgysem vennétek igénybe, holott nagyon hasznos lenne. Érthető, hogy most mindketten kivagytok, a gyerekek még kicsik, a párod kidolgozza értetek a belét, persze, hogy a szabadnapján csakis lazítani akar, ez normális. Az is normális, hogy te is besokalltál, hogy a háztartás gyerekestül a te nyakadba szakadt, de hát nincs mit tenni, nem tellik mindenkinek bejárónőre. Most nehéz, de ha kicsit önállóbbak lesznek a gyerekek, akkor kevesebb dolgod lesz, esetleg ha munkát változtatna a párod, akkor több idő-energia maradna a családjára. Egyébként -még ha pillanatnyilag hihetetlennek tűnik is- az új hapsival is eljutnátok ugyanide. A szerelem nem tart örökké, a gyerekek és a háztartás ugyanúgy kimerítene téged, neki ugyanúgy kellene hajtania, hogy négyőtöket eltartson, majd előbb-utóbb ő is közös gyereket szeretne, az még több gond.. a "mézeshetek" után pontosan ugyanebben a helyzetben találnád magad, amiben most vagy, csak a gyerekeknek vasárnapi apjuk lenne. Megéri?
2012. jan. 24. 12:00
 13/23 anonim ***** válasza:

magadért vagy a gyerekeid érdekében hagyd csak el a férjed....de új pasiért ne tedd!

Írhatnál valamit a pasiról is h hány éves, elvált-e, vannak-e gyerekei

2012. jan. 24. 12:18
 14/23 A kérdező kommentje:

A "pasi" akibe beleszerettem 38éves. Neki is vannak gyerekei, de már nagyobbak. Évek óta elváltak a feleségével, egyéb okok miatt.

A jelenlegi párommal számtalanszor próbáltam már helyrehozni a kapcsolatunkat! Egyébként nem dolgozza halálra magát... Én is dolgozom egy héten 3 napot napi 14órát. Mellette vezetem a háztartást! Mindent megteszek értük, a páromért is. Szóval a munka nem ok arra, hogy mikor mindketten itthon vagyunk egész nap a számítógép előtt üljön...

2012. jan. 24. 12:25
 15/23 anonim ***** válasza:

"van két gyereked. Ha mész máshoz őket is viszed, nagyon nem mindegy, hogy "csomagban" is kellesz-e valóban, vagy a két gyerek megtűrt hiba lesz csak az új kapcsolatban "

Na itt a lényeg !!!!!!!!

2012. jan. 24. 12:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Utolsónak! A gyerekek nem megtűrt hiba. Tudja, hogy van két kislányom. Találkozott is már velük, mert olyan helyen dolgozik amit a gyerekek szeretnek. Egyszer-kétszer bevittem őket, mert minden vágyuk volt megnézni a szirénázó autót. Ő megmutatta nekik. Szóval, ha őt zavarná hogy gyerekeim vannak vagy nem fogadná el, akkor eszébe sem jutott volna velem kezdeni. Én csak magamból indulok ki. Ha engem zavar, hogy egy férfi elvált és gyereke van akkor nem foglalkozom vele.
2012. jan. 24. 12:29
 17/23 anonim ***** válasza:

Minden és mindenki érdekesebb amíg elérhetetlennek tűnik...

Tegyük fel h elhagyod a férjed. Biztos h akkor is kellenél az új srácnak gyerekestől, mindenestől? Vagy csak így izgalmas számára és önbizalom növelő h eltekerte egy férjes asszony fejét?

Ne haragudj, nem kötözködni szeretnék, csak a tapasztalat beszél belőlem :S

2012. jan. 24. 12:31
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem haragszom. Én sem vagyok hülye, tudom, hogy ennek sok oldala lehet. Ezért nem tudom mit tegyek. Egy biztos. Én szeretem. Az ő érzéseit még nem tudom. Ha most azt mondom, otthagyom a férjem és vele kezdünk új életet lehet kiderül, hogy valójában mást mint amilyennek mutatta magát. Akkor tönkretettem a családom és csak én tehetek róla. De ahhoz, hogy megismerjem idő kell. Ezt pedig nem lehet titokban. Nem akarok olyan nő lenni, aki hetekig, hónapokig csalja a férjét. Ez az az eset amikor az ember tudja mi volna a helyes, de a szíve teljesen mást mond. HA az eszemre hallgatok, akkor megpróbálom elfelejteni őt, de lehet akkor később ezért lenne problémám a férjemmel.Ha viszont a szívemre hallgatok és talán összeköltözöm a másikkal, akkor lehet boldogan leéljük együtt az életünket, de az is lehet, hogy kiderül róla, hogy egy komlett idióta.
2012. jan. 24. 12:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Mióta tart az ismeretség az újjal? Azt is vedd számításba, h évek óta együtt vagy a férjeddel és ez az érzés amit most szerelemnek hiszel, lehet h csak fellángolás a részedről,az újdonság varázsa.

Nagyon gondold meg h mit teszel.

2012. jan. 24. 12:48
 20/23 A kérdező kommentje:
Ezt a férfit "csak" egy éve ismerem. Már az első találkozásunk alkalmával megvolt az a bizonyos vibrálás kettőnk között. Ez folyamatosan alakult át bennem szerelemmé. Nem hiszem, hogy fellángolás, azt tizenévesen sokszor átéltem, ez valahogy teljesen más. Azok az érzések amik bennem vannak olyanok, hogy még egy férfi iránt sem éreztem.
2012. jan. 24. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!