Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk nem szeretik a 'kocka' lányokat?
Lehetne ötvözni a dugást és a kockulást is
Pl.:
Minecraft
"Drágám, ha előbb csinálsz portált a netherbe mint én, kinyallak."
World of warcraft
"Duel? Aki nyert, az orálisan kényezteti a másikat."
Starcraft
"Ha nem nyerünk a zergek ellen, análszex lesz ma este."
Silkroad
"Dugjunk 5 órán át amíg Janganból Konstantinápolyba tradelünk, a huntik majd megvédenek"
Star Wars Jedi Academy
"Duel? Aki nyert, az orálisan kényezteti a másikat."
Call of Duty 1-2-3-4-5-6-7 Battlefield 1-2-3-1942-2142-BC-BC2 Counter Strike 1-1.6-Source America's Army 1-2-3 Halo 1-2-3
"Akinek nagyobb a fragrateje az kitalálhat valami perverzet ma estére."
Delphi C++ Java BASIC Matlab Python
"Aki hatékonyabb keresőalgoritmust ír, azt orálisan kényeztetni kell 10 órán át."
Én szeretem a kocka lányokat, ha tudják hol a határ (nem a gép van előttem pl. ). Sőt sw-t is szívesen nézek :)
De szerintem ez nem egy olyan meghatározó dolog (mármint a kockaság), hogy emiatt ne jönnének össze Veled. (szóval, ha jól nézel ki, mindenképp lesz barátod, ha nem akkor is talán nagyobb eséllyel a kockák között :) ).
Mellesleg szerintem a kocka lányok okosak, én pedig kedvelem az intelligens embereket. :)
Mikkel játszol amúgy?
23F
Fuh, rendesen megindult a topic :D:D:D Nem is csodálom... :D
Én csak szimplán a kérdésedre válaszolnék. Hülyeség. :D
Csak azoknak a csávóknak nem kell kocka csaj, akiket amúgy is kizártál a "nekednemkell" kategóriába ;)
Remélem, hogy idővel növekszik a kocka csajok száma, hogy talán én is nagyobb eséllyel összefuthassak egyel! :D:D
Nálam ez előkelőbb helyen szerepelne, mint bármely más kategória :P Lényeg a lényeg, a feltételezésed hamis. ;P
21F
Star Wars? képregény? videójátékok? és mindennek tetejében jól is néz ki? nagy eséllyel elveszem feleségül :D:D
amúgy elég ritka az ilyen csaj :O Én magamat egész jó pasinak tartom (nah jó ez durván egós :D), és ez is a visszhang a csajok többsége felől, de nagyon szeretem a képregényeket, cyber-punk filmeket, játékokat. Szerintem ez ritka csajoknál is, mármint az ilyen geek dolgok mellé még a jó külső is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!