Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk nem szeretik a 'kocka' lányokat?
Ööhm.. Én focizom, amerikai focizom, programozást tanulok és lány vagyok.. Külsőre sem vagyok csúnya, normálisan öltözöm, csinos vagyok.. Robot mániás vagyok, autót szerelek.. Imádnak a pasik.
21/l
hát ha valami 'über jó' akkor kettőnél többször is meg lehet nézni... karácsonyi lidércnyomást eddig kb. 8x néztem meg, és nem unom.. :D
de te idősebb is vagy :D de már írtam hogy ... hogy mondjam... két féle 'kocka' van, csak nem tudom magyarban van-e más szó rájuk... az egyik a 'nerd' a másik meg a 'geek' és én inkább geek vagyok te meg nerd :D (nehogy sértésnek vedd, régebben találtam egy jó összehasonlító képet ha megtalálom belinkelem akkor látni fogod)
nem, azért írtam, hogy nem sértésnek szánom :D
hanem a nerd az inkább aki ÉRT a dolgokhoz tehát ilyen programozó stb ilyen műszaki értelemeben, okos, vagy hogy mondjam :DD remélem így nagyjából érhető
a geek meg aki rajong az ilyen sci-fi meg fantasy dolgokért, gyűjtő is, és gamer, stb stb.. így érthető? :D
csak nem tudom magyarban van-e külön szó rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!