Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk nem szeretik a 'kocka' lányokat?
"de ahhoz képest mindenki inkább az ilyen szolis ......ra bukik.. :D"
Aha, már értem, neked azok a páwás turbókanhuszárok kellenek, neked meg böki a csőröd hogy a fullos csávók nem rád nyomulnak hanem a plázapics@kra.
Miért nem keresel egy hasonlóan természetes kockát amilyen te is vagy? Ez már önzőség.
???
dehogyis, nekem nem kellenek az ilyen páwák meg 'fullos pasik' :D
nekem bőven elég ha egy pasi magasabb nálam, átlagos a testalkata és - szerintem - helyes arca van. külsőre kb ennyi az elvárásom :D
pont hogy szeretnék egy olyan fiút akivel mondjuk még együtt tudnék játszani/olyan filmeket nézni amiket mindketten szeretünk (mondjuk egy sw maraton már nagyon jól esne :D) stb stb... csak nem egy olyan ismerősöm van aki haverom de személyiségre hasonló mint én és mégis a 30 kilós szőke agyonsminkelt csajokra bukik.
nem élem gép előtt az egész életem :D
csak imádok játszani, filmet nézni, sokat olvasok, de ha bulizni kell menni, akkor kb az első vagyok akinek szólni szoktak a barátaim :D szeretek eljárni nagyon, koncertekre, kocsmába (nem, nem fetrengek részegen minden hétvégén), házibuliba, moziba, stb.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!