Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt leszbikus nő/lány?
A legtöbben azt mondják, h amíg nem próbáltad... hülyeség. Sosem akartam annyit próbálgatni, hogy rájöjjek. 19vok, és eddig csak 1 kapcsom volt. Mással csók sem. Nem bánom, max azt, h vége lett és szükség lesz egy másodilra is...
Akk honnan tudtam h mi vok? Próba nélkül. Kérdéseket tettem fel magamnak, képeket nézegettem, ... és rájöttem. Én mindkét nemhez vonzódom. Izgalomba tud hozni egy csinos lány és egy hejes pasi is. A kapcsolatom lánnyal volt, és most is azt keresek, mert érzelmileg többesélyt látok erre. De hidd el, ha eljön az ideje biztosan tudni fogod. Akkor is ha nem próbáltad a másikat. Érezni fogod. csak ne akard magad beleerőltetni egyikbe se. Hagyd, hogy kialakuljon benned... gondolkozni nagyon is szabad rajta, de ne erőltesd! Amikor akivel jólesik, kategóriák nélkül. És akkor rá fogsz jönni egy idő után, hogy mindkettő, az egyik, vagy csak azon kapod magad, h pasik után már meg sem fordulsz. Ne a kategóriákon agyalj, úgysem döntés kérdése. Ami jön és jólesik azt csináld! A többi meg majd jön magától...
OFF
Komolyan ennyi ferde hajlamú lány vagy? Atya ég...
Pontozzatok le nyugodtan.
20/L
Én bi. vagyok 20/L
Hogyan jöttem rá?Izgatnak a nők (is)
2 párkapcsolatom volt már lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!