Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet így élni?
23f vagyok még nem volt barátnőm
- probalok tenni érte de még nem jött össze, akivel összejönne az meg túl messze lakik tőlem ...
- mivel még nem volt baratnom ... még nem volt semmi sem sex, sem csók... az utóbbi időben még egy baráti találkára is nehéz rávenni egy lányt.... pedig sokak szenrint kedves s megértő vagyok és jó velem beszélgetni
- na szóval ez az utóbbi időben nagyon megvisel engem ... es egyre jobban rányomja a bélyeget a tanulásra is sajnos :(
-azt szeretném tudni , hogy ha esetleg köztetek vagy ismerőseitek között volte valaki ebben a helyzetben ?
- és milyen mertékben változott es javult vissza esetleg a tanulási teljesítmény ami után megoldottt a helyzet ?
- tényleg ilyen sokat árt lelkileg ez ? mert en már nem tudom mit gondoljak , hogy mi a bajom
próbálok nem koncentrálni erre de valahogy mindig ott van a fájdalom belül ....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!