Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így élni?

Figyelt kérdés

23f vagyok még nem volt barátnőm

- probalok tenni érte de még nem jött össze, akivel összejönne az meg túl messze lakik tőlem ...

- mivel még nem volt baratnom ... még nem volt semmi sem sex, sem csók... az utóbbi időben még egy baráti találkára is nehéz rávenni egy lányt.... pedig sokak szenrint kedves s megértő vagyok és jó velem beszélgetni

- na szóval ez az utóbbi időben nagyon megvisel engem ... es egyre jobban rányomja a bélyeget a tanulásra is sajnos :(

-azt szeretném tudni , hogy ha esetleg köztetek vagy ismerőseitek között volte valaki ebben a helyzetben ?

- és milyen mertékben változott es javult vissza esetleg a tanulási teljesítmény ami után megoldottt a helyzet ?

- tényleg ilyen sokat árt lelkileg ez ? mert en már nem tudom mit gondoljak , hogy mi a bajom

próbálok nem koncentrálni erre de valahogy mindig ott van a fájdalom belül ....:(

2012. jan. 23. 10:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
koszi.... nem ertem, egysek duskalnak a csajokban , es akarmennyire is semmibe vegyek a csajokat .. ok megis az olyanfajata kedvelik jobban vagyis az atlag ... es a magam fajt meg csak sovarog utannuk.... (a kotekedoknek ... nincs ekezetes billentyuzetetm es most leszarom atallitani a billentyuzetet ... vizsgara keszulok es van nagyobb gondom is annal... meg egy u.i muszakin vagyok es radasul rom nyelven is tanulom a szakmamat ... e s ezert meg a keves csajbol is keves az kivel jobban megertenook egymast :-< )
2012. jan. 24. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!