Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, akiknek volt már tipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akiknek volt már tipikus ribanc, cicababa barátnője vagy egy éjszakás kapcsolata egy ilyen személlyel, az tartana nekem egy kis "élménybeszámolót"?

Figyelt kérdés

Miért jöttél össze vele?

Mi volt vele jó?

Mi volt vele rossz?

Miben volt idegesítő?

Reggel smink nélkül láttad már, hogy nézett ki?

A szex milyen volt vele?

Hogy orálozott?

stb. (ami még eszedbe jut ezenkívül, írd le!)

Köszi.

19L

2012. jan. 23. 09:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%

1 mert jót akkartam dugni

2 nagyon jó volt ,jó mozogt jó élmény

3 minden jó volt , nem mondhatok rosszat

röviden maximálisan kielgitett

2012. jan. 24. 04:18
 12/19 PT-Daniel ***** válasza:
80%

En altalaban szakitas utani banatomat egyejszakas kalandokba fojtom.

Az ilyen cicababakkal az a jo (igenyes külsejüktöl eltekintve), hogy altalaban nincsenek melyebb erzeseik, igy nem erzek büntudatot velük szemben. Föleg, amikor egyertelmü, hogy ö sem akar mast.

Volt nagyon jo is, akivel csak a fantasztikus szex miatt ujra talalkoztam, de volt olyan is, amelyikkel közöltem, hogy : "te figyi, en nagyon szeretem a csendet! nem muszaj beszelned!" ennek ellenere agyba bujt velem...

A szexben (altalanositva, persze nem a 100%-ra igaz) azt vettem eszre, hogy nagyon meg akarnak felelni. Ahogy a külsejükkel is a szerintük külvilag altal elvart szepsegidealnak akarnak megfelelni, ugy az agyban is. Ez nekem akkor nagyon jo, de egy parkapcsolatban fontos nekem, hogy egy lany el tudja engedni magat es tudja, hogy mit akar tölem, nem csak, hogy vajon en mit varok el.

Amelyiken ereztem, hogy többet akar, annak egyszerüen azt mondtam, hogy meg szakitasban vagyunk a baratnömmel, de kicsit bonyolult a szitu. Erre valoszinüleg nem magaban fogja keresni a hibat. De összegezve a legtöbb ilyen csaj valami komoly hianyossagot akar kompenzalni. A legjobb eset meg, ha szegeny csaladi haterrel rendelkezik es amint megtehette, mindent külsejere költ, de a leggyakrabban egyebb kisebbsegi komplexusok vagy egyszerüen az ertelem hianya.

Összegezve: sajnalom öket, de nem elegge, hogy ne velük elegitsem ki rosszabb idökben testi vagyaimat.

F/27

2012. jan. 26. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
nekem idáig 1 ilyen barátnőm volt, kb 2 hétig bírtam mellette, de kíváncsi voltam erre a fajra is. igazából csak azt akartam megtudni, hogy mennyiszer tudom megdönteni, azalatt még járunk. 2 hét alatt 17x volt meg, úgy hogy volt olyan nap amikor nem is találkoztunk.
2012. jan. 27. 17:38
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
Nem szabad általánosítani. :) Hozzám pont az ilyen előítéletek miatt nem mernek vagy nem akarnak odajönni a férfiak. Tény hogy külsőre cicababa vagyok, de akik megismernek megdöbbennek, hogy nem is feltételezték volna hogy ilyen vagyok. Nekem sok fiú mondta már hogy ne keseredjek el, mert sok férfi fél hozzám hasonló lánnyal kezdeni. Attól tartanak hogy megcsalnám őket, sok vetélytársuk lenne.. :( De ennek van egy jó oldala is. :) Mégpedig az, hogy ha valaki elég bátor és elszánt, az nagyon akar engem és megérdemel. :)
2012. febr. 1. 11:43
 15/19 anonim ***** válasza:
27%

Így van utolsó,én például csak az ilyen NŐies csajokat szeretem.

Csak azok előítéletesek akik gyávák,hogy odamenjenek,mert otthon persze az ilyen lányokra matyiznak,de oda nem mernek menni,mert ilyen olyan társadalmi marhaságok miatt,vagy kevésnek érzik magukat,ami sajnos sok pasinál fent is áll,mert lassan kihalunk mi igazi FÉRFIAK.

Ne keseredj el,ilyen maradj,vagyunk még egy páran akik igenis bevalljuk,hogy szeretjük az ilyen belevaló nőies csajokat(cicababákat).Sajnos egyre kevesebb az ilyen csaj,olyan átlagosak manapság a lányok,ilyen maradj,adj magadra.

Előítéleteket meg sz_rd le,ez mind a frusztráltságból fakad,én már nem is foglalkozok ilyen emberekkel,én is régen még megkaptam,hogy ,,agyra is gyúrhatnál",ilyenkor mondom magamba ,,sz_r dolog irigykedni",és nem vitatkozok,hogy két nyelvet tanulok meg hasonlók mer felesleges,én tudom,hogy nem így van.

Ez egy kitérő,gyerünk szép hölgyek előbújni a barlangból,jön a tavasz végre :)

2012. febr. 1. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
:D :) Ment a pont kedves utolsó! :)
2012. febr. 1. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
Az ilyen nőket legszivesebben csak seggberúgnám. Szörnyen beképzeltek, így én ki nem állom őket.
2012. febr. 5. 14:15
 18/19 anonim ***** válasza:
71%

nem hinném, hogy egy lelkileg sérült komplexushalmazzal akarnék járni, ha férfi lennék, inkább keresnék egy természetes szépségű, belsőleg is egészséges lányt.

20/L

2012. márc. 4. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Èlesszük màr fel ezt a tèmàt:) élvezet volt olvasni.
2014. nov. 30. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!