Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
A egy barátomnak szerintem tetszek, én bírom őt ezért szoktam vele találkozni, most is elhívott, de egyszer csak furcsa lett, nem ír ràm msn-en nem hív, és ha ír akkor sem olyan jófej, mint régen, hanem, mintha egy hisztis csaj lenne
2012. jan. 22. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
hát igen mindenkire hatással van ez a magas benzin ár nameg a forint romlása ... :|
2012. jan. 22. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
hát lehet,h elutasító voltál vele...gondolom beléd zúgott,csak szegény feje nem tudja eldönteni,h neked mik a szándékaid vele...a férfiak ilyenkor általában meghülyülnek,ha nem biztosak a kiszemelt lány érzéseiben,legalábbis velem iylenkor szokott ez lenni...
2012. jan. 22. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:

igen a 2. nak igaza van általában ezek szoktak lenni.

beléd szeretett, veled szeretne élni lenni, de mintha elutasítottad volna....vagy úgy gondolja h te nem is akarnád soha h ti együtt legyetek mint egy pár vagy szexuálisan, vagy h nem is tudnád őt szeretni.....

ez általában akkor szokott lenni ha elutasítják az illetőt, hogy óó most ne gyere pölö..

2012. jan. 22. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Én szeretem, mint a testvéremet, mindig akartam egy idősebb fiú testvért, de eddig nem zavarta, hogy én nem úgy gondolok rá
2012. jan. 22. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ez lehet a probléma,h ő meg úgy szeret,mint a szerelmét...ilyenkor az a teendő,h megbeszéled vele nyíltan,h mik a szándékaid,tisztázod a helyzetet minél előbb...ha igazán szeret téged,meg fogja érteni,az más kérdés,h bizony fájni fog neki...
2012. jan. 22. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:

na látod....akkor itt a bibi...

ez látod egy tipikus barátságból szerelem.....

túl a barátságon dolog ez :)

mármint ő túllépett a barátságon, beléd szeretett többet szeretne. De te meg ha valahogy nem szó szerint de közölted vele h ő olyan mintha a tesód lenne, akkor nyílván megváltozott, mert tudtára adtad h nem lesz soha semmi komolyabb kettőtök közt!

és ezért már nem is fogja mert félénk típus is szerintem, szóval nem is fogja mondani vagy kezdeményezni a dolgot h ő szeret odáig van érted és elmondani h mit érez.

sz@rul esett neki és most átváltott vissza a haver zónába! ennyi!

ha úgy döntesz h te többet szeretnél tőle, akkor jobb ha te lépsz mert most lett előtte egy magas fal, amit ő nem fog lerombolni hanem neked kell!

2012. jan. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!