Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi baja lehet?
sziasztok
megismertem úgy 2 hónapja egy lányt rendes is szép is meg minden
ma elhívtam randira hogy nem e lenne kedve majd valamikor eljönni velem valahova erre.....ááá nem érek rá meg amúgy is a téli szünetben otthon szeretnék lenni.....mondom akkor késöbb esetleg...hát nem tudom
most mi baja lehet?lenne valakije?nem értem komolyan.....
18/F
biztos te is voltál így: szimplán úgy érezted, neked nincs kedved elmenni ide vagy oda egy emberrel. pont. persze lehet nem így van, de ez a kézenfekvő.
egyébként: "nem e lenne kedve" helyesen: nem lenne-e kedve. az -e kötőszó mindig az igéhez kapcsolódik ;)
2 hónapja. Itt van a baj. Már rééééégen el kellett volna hívnod randizni. Mire vártál? Mostmár elkönyvelte, hogy nem mersz lépni és kész. Legjobb ha más után nézel és vele már legyél határozottabb.
Egy randi még nem a világ. Ismerkedni SZEMÉLYESEN kell! Faszom a Facebookba...
őszintén szólva szerintem nem jössz be neki igazából. nekem ez jött le elsőre.
randi? ááá nem érek rá, inkább otthon szeretnék lenni (nem akar találkozni veled)
akkor majd késöbb? hááááát (nem akar találkozni veled ennyi :D )
sry cimbora de szerintem ez a helyzet
Akkor is 2 hónap az genyasok!
Mellesleg otthon akar lenni? Ez a legszarabb kifogás, amit kitalálhatna. Mások azt mondják, hogy elfoglaltak, vagy valami, de ő kijelentette, hogy marhára otthon lenne inkább, mintsem veled menjen akárhova. Szerintem ez intő jel!
De nem baj, van még nő bőven. Ne aggódj! Tanulj belőle! De ne azt, hogy mostantól utálod a nőket, mert akkor hülye vagy...
hát köszönöm szépen:S
nehéz lesz elfelejteni az biztos....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!