Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy reagáltok, ha egy olyan pasi tűnik fel, aki nagyon jól néz ki?
Tegyük fel, hogy pl. buszon, utcán, vagy bevásárló helyen egy igazi szépfiú tűnik fel. Magas, izmos, de nem túl kigyúrt, az arca nagyon szép, helyes, a szemei elragadóak, látszik, hogy magabiztos, stb... Meritek nézni? Vagy kezdeményeznétek ilyen esetben? Ha rátok néz, elveszitek a tekinteteket? Hogy reagáltok, ha leszólít? Vagy tudom h hülye kérdés, de milyen au arckifejezésed ?
És hogy reagáltok, ha egy csúnya srác tűnik fel?
Kort is írjatok légyszi!
Én bámulni szoktam és ha rám néz mosolygok :) Nem tudok kezdeményezni, szóval reménykedek abban, hogy majd ő leszólít.
Ha egy csúnya srác tűnik fel nem veszem észre, nem nézek rá..ha viszont ő bámul akkor próbálok eltűnni onnan, keresek valami olyan helyet ahol nem láthat:D
a 65-ös a legszemetebb!!!
kikérem minden nemrégiben én is elkezdtem nézni a buszon 1 szép lányt...erre elvágja a fejét és elmegy az első kocsiba.
mondom magamba na, hogy dögölnél meg!!!!
1 csúnya fiú.
Köszönöm ezt a kedves jelzőt:D
Nem biztos, hogy csúnya vagy.Egyébként én vagyok az aki elvitelre kéri a szilvás buktát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!