Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakinek sose lesz barátja/barátnője és egyedül, szerelem nélkül kell leélnie az életét?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 23:11
11/20 anonim válasza:
Úr isten!Ne legyetek már ennyire negativak,mindenkire vár valahol a párja csak meg kell keresni.Hülyén hangzik de igy van,nem szabad feladni.
12/20 anonim válasza:
Nincs, előbb utóbb mindenki talál magànak párt
13/20 anonim válasza:
Én is azt hittem ,hogy egyesül fogok megöregedni és egy véletlen folytán a sors összehozott egy gyönyörü lánnyal és azóta is együtt vagyunk már 7 éve,pedig én nem vagyok egy jóképü fickó ,de mégis belém szeretett én viszont elsö látásra tudtam hogy ö lessz életlem párja.
14/20 anonim válasza:
Één. Ronda vagyok, de k*rvára. Az igényeim meg jó nagyok, főleg belső tulajdonságok terén. Nem adom lejjebb, nem leszek boldog olyannal, akinek nem jut nálam jobb (már ha létezik ilyen és eddig nem lett öngyilkos).
15/20 anonim válasza:
mindenki,megtalálja,egyszer,a,csaját,ja,miután,rájött,hogy,
csak,notradámi,toronyőrcsajt,kaphat.XD
18/20 anonim válasza:
Nekem ugyan volt már bnőm (az is csoda), de kizárt h még egyszer legyen valaha, főleg olyan, aki szeretne is.
19/20 Macs1209 válasza:
Akik itt negatívan írnak, azoknak ajánlom figyelmébe,
hogy az érzések tükröződnek az arcon, a szemen. És
sok nő alapból elolvassa ezt. És azért is nem kell
nekik...
Ocsmány vagyok, voltam, maradok is, és mégis tudtam
mindig normális kapcsolatot kialakítani. Az egy do-
log, hogy nem volt mindig szerencsés, de nem hisz-
tiztem, depiztem, sajnáltattam magam. Ettől menekül-
nek a nők. De a férfiak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!