Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra mennyire fontos, hogy a kiszemeltetek szeret-e, szokott-e olvasni?
Azért kérdezem, mert én lány vagyok, és számomra alapkövetelmény, hogy szeressen olvasni a "jelöltem". Viszont manapság egyre inkább kimegy a divatból az olvasás, és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre a lányokat illetően!
(Olvasás alatt nem a Tvájlájt és egyéb mélyenszántó könyveket értem, hanem pl. szépirodalom, krimik, thrillerek, csillagászat, pszichológia, stb.)
Korotokat írjátok oda:)
20/L
Én elvárom hogy a párom olvasson és mint tapasztaltam, ez nem függ össze a végzettséggel sem. Van olyan szakmunkásképzőt végzett ismerősöm akivel nagyon jókat tudok beszélgetni könyvekről és van olyan egyetemista srác, aki nem tud leírni helyesen egy mondatot sem.
Számomra ott elásta magát az illető, hogy 20 éves koráig nem tanult meg helyesen írni (persze ezalatt az ilyen orbitális hibákat értek hogy juk, hejes, muszály... brrr).
Én Victor Hugo-tól kezdve a most divatos ponyvaregényekig mindenfélét olvasok (bár Agatha Cristie és a Twillight pont nem tetszett, az első pár oldal után félre) de pl. szakácskönyv, Káma-Szutra, pszichológiai, csillagászati könyvek jöhetnek :).
A kedvenceim a Ken Follett,Stephen King, Paulo Coelho, Popper Péter, Wass Albert könyvei.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!