Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra mennyire fontos, hogy a kiszemeltetek szeret-e, szokott-e olvasni?
Azért kérdezem, mert én lány vagyok, és számomra alapkövetelmény, hogy szeressen olvasni a "jelöltem". Viszont manapság egyre inkább kimegy a divatból az olvasás, és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre a lányokat illetően!
(Olvasás alatt nem a Tvájlájt és egyéb mélyenszántó könyveket értem, hanem pl. szépirodalom, krimik, thrillerek, csillagászat, pszichológia, stb.)
Korotokat írjátok oda:)
20/L
Én nagyon őrült, mániákus módon tudok olvasni, szóval rá kellett jönnöm, hogy nem szabad magamból kiindulni. Szóval én nem várom, hogy sokat olvasson és olyan lelkesen, mint én, de azért jó, ha szeret olvasni. Exem (most legjobb barátom, ne kérdezzétek XD)nagyon lassan olvas, viszont mikor nekiáll, akkor tényleg minőségi, jó könyveket választ.
A srác, akit mostanában kinéztem nem tud sokat olvasni, tényleg nincs sok szabadideje, viszont nyitott a könyvekre, amiket ajánlok neki. Ez szintén nagyon szimpatikus.
19/L
Nekem fontos, hogy egy lanyrol el tudjak beszelgetni könyvekröl. Mostani baratnöm irodalmat vegzett, szoval nincs gond e teren.
(remelem a csillagaszat alatt a tudomanyos reszet ertetted)
Hát nekem mindenképpen fontos, hogy szeressen olvasni a lány.
Én műszakis beállítottságú vagyok. Szal a suli miatt elég sokmindent olvasok. Többet is, mint amennyit szeretnék. A pszichológia meg szépirodalom meg vhogy kellemes kikapcsolódás. Sajnos ezekre nincs sok időm. És csak halkan jegyzem meg, hogy a tvájlájtot én olvastam. Persze ezzel nem dicsekednék :D
Nekem azért fontos, hogy szeressen olvasni, mert mindenképpen egy intelligens, művelt barátnőt szeretnék, akinek van világnézete, gondolkodik és egyedül is megállja a helyét.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!