Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzódom hozzá? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom hozzá? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Valami nagyon tetszik egy olyan férfiban, aki az apám is lehetne... Nem is külsőleg tetszik, sőt nem is néz ki jól, de van valami kisugárzása ami nagyon vonz... Felesége és kislánya van, és tudom semmi esélyem, nem is akarok semmibe beleavatkozni, de nem bírom megállni, hogy ne mosolyogjak _úgy_ rá (csodálattal vagy nemtudom...). lehet, hogy kezd nyilvánvaló lenni, és a képzeletemben azt látom, hogy szépen közli velem h szálljak le róla és ezért nem is beszél velem vagy nemtudom... De valószínű én reagálom ennyire túlságosan le ezt a történetet, csak olyan jó dolog ha a közelemben van és _csodálhatom_ meg _vágyhatok_ rá...
2009. máj. 27. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Jó volna tudni hány éves vagy, és milyen kapcsolatban álltok?

szomszéd,tanárod,vagy honnan ismered?

ha nagy a korkülönbség akkor ő ugy sem mer semmit tenni!

esetleg a családja miatt nem is akar(bár ritka az olyan férfi,aki nem él a lehetőséggel)

Mosolyogjál nyugodtan,hisz nincs szebb mintha egy nő,lány mosolyog. Ezért nem fogja mondani,h. szállj le róla.

Esetleg csak ha nyiltan szerelmet vallasz neki,és ő ebben nem partner. beszélgess vele,mosolyogj továbbra is,és majd idővel elválik milyen lesz a folytatás.....

2009. máj. 27. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm ugyanígy volt a tanárunkkal. Rajta az segített, hogy összejött egy sráccal (aki korban azért közelebb állt hozzá). Mondjuk én ajánlanék egy pszichológust, nem olyan nagy baj ez, de kicsit furcsa és (gondolom tizenéves vagy...ha nem akkor nem szóltam) jobb ha valaki kicsit helyre rakja a gondolkozásod.
2009. máj. 27. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt hívják plátói szerelemnek :) Mindenki átesik rajta...

Ez majd szépen elmúlik, vagy lehet jön még több ilyen is (nekem sok volt...), aztán egyszer találsz olyat is, akivel tényleg összeilletek, és megy minden magától. Pl. nincs felesége meg gyereke, hidd el, kár ilyenről komolyan gondolkodni.

Egyelőre élvezd az álmodozást, a vágyakozást, és gondolkodj el rajta, hogy mi az, ami benne megvan, de a veled egykorú fiúkban nincs. Lehet, egyszerűen csak a férfiassága vonz, de raktározd el ezt a tulajdonságot, és keresd, a későbbiekben biztos megtalálod egy olyan emberben, aki hozzád való :)

2009. máj. 27. 23:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Kicsit félreértettétek, mármint már szerintem rég nemvagyok az a kis tini aki a tanáráért rajong.

Túl vagyok 3 komolyabb kapcsolaton, a leghosszabb 2,5 év volt és most épp nincs senkim.

21 éves vagyok, a férfi 44...

2009. máj. 28. 08:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Kicsit félreértettétek, mármint már szerintem rég nemvagyok az a kis tini aki a tanáráért rajong. :)

Túl vagyok 3 komolyabb kapcsolaton, a leghosszabb 2,5 év volt és most épp nincs senkim.

21 éves vagyok, a férfi 44.

A kapcsolat tulajdonképpen munkakapcsolat, volt amikor hetente többször találkoztunk, volt, hogy hetekig nem.

2009. máj. 28. 08:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Azóta történt 1-2 dolog, együtt jöttünk haza, ahol 1,5-2 órát is beszélgettünk, majd búcsúzkodásnál megölelt, amjd öleltük egymást folyamatosan, majd burkoltan de felajánlotta, hogy hazavisz magához ha akar (a család nem volt otthon). Erre természetesen nemet mondtam, de azóta is amikor találkozunk, néha összemosolygunk, néha beszólogat nekem mindenért, amikor meg puszit ad megszokott érinteni valahol (derekam, karom)...

Azóta nekem is van valakim, akit szeretek (be is mutattam őket egymásnak), de ugyanígy mosolygások vannak és valahogy imádom ugyanúgy...

2009. szept. 3. 13:17
 7/9 A kérdező kommentje:
*ha akarom
2009. szept. 3. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Abban nemtok segíteni h mért vonzódzs hozzá, mivel még csak 16 vok, de sztem felejtsd el...és a mostani barátodat is.Mert ha ennyire tetszik vki akk nem igazi szerelem...és nem jó érzés ha miatad válan el a feleségétől és ahgyná ott a gyerekét, vagy ha megcsalná veled a feleségét
2009. szept. 3. 20:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Biztos nem fogom otthagyni a barátomat, mert nagyon szeretem és benne el tudom képzelni az Igazit!

Kicsit bonyolultbbak ezek a dolgok annál, ahogy így ténylegesen leírtad a dolgokat.

2009. szept. 4. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!