Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a tanárom ha elmondanám hogy vonzodom hozzá nagyon? 19L
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 16:09
1/22 anonim válasza:
attól függ.
középiskolában tuti nem örülne, mert ott lebegne a feje felet damoklész kardja, hogy mikor rúgják ki.
Fősulin, meg rádmozdulna ha te is bejössz neki :D
2/22 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat várok
2010. ápr. 5. 16:12
3/22 anonim válasza:
Lehet, hogy felállna a farka.
Nem tudom mi bajod volt az előző két válasszal?
4/22 anonim válasza:
A válasz csak és kizárólag tőle függ. Szerintem nemet mondana, de hát férfiból van, szóval nem lehet tudni....
6/22 anonim válasza:
Biztos örülne neki, az egóját egy kicsit helyre tenné, ha eddig nem volt neki.
8/22 A kérdező kommentje:
egyszer mikor beszélgetett velünk mindenről és mi nevettük majdnem mondtam neki hogy szeretem őt.
2010. ápr. 5. 18:02
9/22 anonim válasza:
Tudod mit? Szerintem felejtsd el. Sajnos vannak olyan emberek, akik a bizalmadba férkőznek, és aztán a saját érdekükben kihasználnak, és utána még hátba is támadnak. Nálunk a suliban volt egy csaj, meg egy tanár, akik jártak együtt. A tanárnak kapóra jött a csaj, mert olyan dolgokat tudott meg a kollégáiról, amelyeket fel tudott használni ellenük, és így ki tudta rugatni őket. Azért a tanár sem járt olyan jól, mert azon kívül, hogy az új diákjai is utálják, a kollégái (akiket még nem sikerült kitúrnia) még jobban utálják, és lehet, hogy ki fogják rúgni a francba, mert évek óta abból űz sportot, hogy a diákjai többségét megbuktatja, és ezért zűr van a suliban (de jó lenne, ha kirúgnák és nem kapna állást sehol!). Szóval ne add ki neki magad sehogyan, se emberileg, se szexuálisan, mert tuti, hogy visszaél ezzel!
10/22 A kérdező kommentje:
ez most hogy jön ide? amugy akiről szó van csak óraadó a suliban,így nincs köze a többi tanároz.
2010. ápr. 5. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!