Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit megbántál szexuali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, amit megbántál szexualitás vagy párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés

Ha lehet rövid sztorit is kérnék :)

Remélem nem csak megcsalásról írtok ^^

köszi a válaszokat...

2012. jan. 21. 00:21
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

kedves kérdező!

Miért bántad meg, hogy csókolóztál?

Kiderült , hogy összejöttök vagy sem?

Lehet rossz fiút fogtál ki azért gondolod ezeket.

Én nem bántam meg semmit.

2012. jan. 22. 08:22
 22/24 anonim válasza:

Életem szerelmét elvettem feleségül. De már eljegyzés után kezdődtek a problémák: nem akart hallani róla, hogy esküvő után különköltözzünk a családtól.

Aztán végül csak belement. Megtörtént az esküvő, elköltöztünk, de azóta is jobban érzi magát amikor visszalátogat a szüleihez, mint a mindennapokban velem.

Kiderült, hogy a szexet sem szereti.

Nagyon ritkán kíván meg engem, ha meg én kívánom őt, akkor meg zavarja, hogy rámászok.

Csoda, hogy merevedési és magömlési problémáim vannak, és hogy nyugtatókon élek?!

Hónapok óta küzdök a magömlési gondjaimmal, amiben jó lenne, ha segítene és megértő lenne, de ma például azt vágta hozzám, hogy elege van abból, hogy csak 1-2 percre vagyok képes, ezért még kézzel sem hajlandó kielégíteni (bosszúból) amikor mondjuk megvan neki.

Azt hiszem ezt az egészet megbántam... :(

2012. jan. 22. 13:36
 23/24 tevetke ***** válasza:
Jesszusom!!! Hogy a fenébe tudtatok akkor összeházasodni? Ezt most nem bunkóságból "mondom", de komolyan nem értem... vagyis összeállt már a fejemben egy lehetséges válasz. Mint észrevetted ez így messze nem egészséges. Valamit lépned kell, ha még nem tetted meg, de gondolom erre magadtól is rájöttél...
2012. jan. 22. 15:25
 24/24 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as (ha jól számolom tegnap:00:56) Érdekes sztori… Elgondolkdtál, hogy mikor lennél magaddal elégedett? Mikor tudnád magad elfogadni? Ha ez meg van, utána a többiek is elfogdnak  Általában…Elvégre a méreteidet nem tudod növelni,de mással kompenzálni igen ;)

Tegnap 01:06

Sokan azt vallják, hogy mindennek oka van.. :) Remélem rendbe jönnek a dolgaid :)

Fúú, elgondolkodtató,hogy miért van az,hoy sokan az összes párkapcsolatukat vagy aktusukat megbánták… :O

03:36

Dughatunk? Érdekes megfogalmazás, én szeretkezésre vágyom… Vagy csak félreértettem? Elnézést kérek,ha megbántottalak vagy ilyesmi…

Ma 08:22

Jobban átgondolva, azt bánom,hogy nem volt csók hamarabb… De lehet ennek a kapcsolatnak csúnya vége lesz, lehet,hogy nem...Még mindig nem tudjuk,hogy mi legyen… Mivel lehet elköltözik és távkapcsolatban lennénk, de lehet én is költöznék oda, de lehet marad… Teljesen képlékeny a jövő és mind2-en túlságosan agyalunk, érzések, pedig vanna,de nem szerelem, hanem több,mint barátság… Azt pedig nem tudjuk,hogy lesz-eebből szerelem, bár én úgy érzem megtudnám ettől jobban szeretni :)

Ma 13:36

Nagyon sajnálom, de ezek szerint nagyon nem vagytok egymásnak valók… :( Remélem rendbe jön az életed… Bár ez mély nyomott fog hagyni… :(

2012. jan. 22. 19:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!