Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit megbántál szexuali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, amit megbántál szexualitás vagy párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés

Ha lehet rövid sztorit is kérnék :)

Remélem nem csak megcsalásról írtok ^^

köszi a válaszokat...

2012. jan. 21. 00:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

En leginkabb azt banom, hogy meg gimiben nem jottem ossze az osztalyunk legszebb, legokosabb, legintelligensebb lanyaval, akiert minden fiu odavolt, de o belem volt szerelmes. Csak en meg gatlasos es szegyellos voltam, nem voltam elegedett a peniszmeretemmel, feltem, hogy csalodast okozok, vagy kinevet, vagy kitudodik, hogy ilyen meretgondjaim vannak.

Ezert inkabb hagytam az egeszet.

Persze az osztalyban nyilt titok volt, hogy elutasitottam ot, ezert a hatam mogott biztos mentek az osszeeskuveselmeletek, hogy valoszinuleg meleg vagyok, vagy ilyesmi. Raadasul mivel azota is kerulom a lanyokat, a szexualitas temakoret es gatlasos vagyok, a regi haveroktol is folyamatosan en kapom tarsasagban a cikizeseket, beszolasokat es b*zizos poenokat, amit neha eleg nehezen viselek, hisz igy es eppen eleg komoly kuzdelmet vivok az onelfogadassal kapcsolatosan...

2012. jan. 21. 00:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

10-es válaszoló. Hidd el, a jó "kislányok" se kelendőek. Csak akkor kellesz egy pasinak, ha olyan ruhákban jársz, hogy kilóg a melled, meg látszik a fél feneked. Arról nem is beszélve, hogy szoliznod kell, sminkelned kell már 14 évesen is, hogy észrevegyenek. Oké, mondjuk rá, hogy a tinik hülyék, de igazából 20+ se jobb a helyzet.

Egyik ismerősöm kikerült egy bizonyos oldalra meztelenül, szerintetek nem minden pasi össze akart vele jönni?! Az már mellékes, hogy egy olcsó lotyó és a fél ország látta, mégis mindenki őt akarta. A normális lányokat meg észre sem veszik, mert azokkal nem lehet hencegni. Ez van.

Bocsi az offért.

2012. jan. 21. 00:58
 13/24 anonim ***** válasza:
Utolsó. Nem gondolod, hogy hülyeséget írsz? Nyilván nem így van. Egy értelmes férfinak (mint én például:D) nem kellene egy olyan lány/nő mint amit leírtál. Szóval jól mondod, a PASIKNAK a ringyók jönnek be, de ez mindig is így volt. Férfit keress, és nem fogsz csalódni.
2012. jan. 21. 01:02
 14/24 anonim ***** válasza:

tinikoromban nem bírtam magammal, így 3 alkalommal is olyan pasi karjaiban kötöttem ki, akik nem érték meg...nem élveztem velük a szexet, unalmasak voltak és meg sem érdemeltek volna, nem voltak a szintemen... csak akkor ezt még nem tudtam... na őket megbántam, mert csak növelték a múltbéli szeretőim számát fölöslegesen...

amit szerelemben bántam meg, az az első komoly párkapcsolatom volt, ami 3 évet elvett az életemből, kiszállhattam volna belőle sokkal hamarabb, és ezzel nagyon sok későbbi kellemetlenségtől, szenvedéstől megkímélhettem volna magam...annak a kapcsolatnak a mai napig iszom a levét, pedig már 2 éve vége...

22/L

2012. jan. 21. 01:06
 15/24 anonim ***** válasza:
Akkor így írom a 10-es válaszolónak: Hogy vannak normális lányok, és NEM mindenki olyan, amit te leírtál, és pontosan ugyanez történik a normális lányokkal is. Más kérdés, hogy lehet, én nem mennék prostihoz szimplán a szüzességem elvesztéséért.
2012. jan. 21. 01:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Én eddig az összes párkapcsolatomat megbántam, dehát hibáiból tanul az ember. 21L
2012. jan. 21. 01:14
 17/24 cghdvf ***** válasza:
én eddig minden párkapcsolatot, 2-kivételével minden aktust megbántam!
2012. jan. 21. 02:10
 18/24 cghdvf ***** válasza:
De legjobban azt hogy életem első szexe egy igazi érfelvágós,kényszerzubbonyba való lánnyal volt! 21F
2012. jan. 21. 02:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Én szinte az összes aktust bánom,mert mint kiderült egyik sem szerelemből volt.Egyik részről se szinte.Na jó volt azért kivétel.De az az igazi kölcsönös szerelem nem volt meg.

Azt is bánom,hogy több évbe telt,mire rájöttem(vagy felnőttem a szexhez?),hogy hogyan kell élvezni a szexet.Évekig csak csináltam a dolgokat,persze tudtam én, hogy a teljesítményemmel nincs baj,engem élveztek,csak én nem élveztem!Mire idáig eljutottam, már elmondhatom, hogy nincs akivel csinálhatnám.Minden kapcsolatom zátonyra futott,voltak egyéjszakás hülyeségek is.A lényeg, hogy ezt az egész szerelem/szex/párkapcsolat témát inkább szüneteltetem.Megcsalás végülis nem volt nálam,engem már csaltak meg,de nem voltam szerelmes,szóval kibírtam.

20-on már bőven túl vagyok,és úgy néz ki várok a hercegre.Akivel minden klappol,akivel nagyokat dughatunk,aki tisztel,szeret és megbecsül majd!

Egyenlőre odafigyelek a karrieremre,és tervezem, hogy elhúzok egy másik országba....

2012. jan. 21. 03:36
 20/24 tevetke ***** válasza:
100%

Én próbálok mindent úgy felfogni, hogy nem bánom meg, hanem azt mondom, hogy ebből is tanultam, most ennyivel okosabb vagyok...

Különben meg érdekes volt, amit írt itt az egyik lány, hogy egy- két srác csak feleslegesen növelte a múltbeli szeretőinek a számát. Nekem is van ilyen... de úgy vagyok vele, hogy most már legalább tudom mire kell odafigyeljek, hogy néha a szeretethiány az, ami esetleg belehajszolhatna egy ilyen kapcsolatba és így könnyebben elkerülhető...

2012. jan. 21. 03:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!