Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit megbántál szexualitás vagy párkapcsolat terén?
Ha lehet rövid sztorit is kérnék :)
Remélem nem csak megcsalásról írtok ^^
köszi a válaszokat...
felcsíptem egy csajt egész jól nézett ki,randi,beültünk iszogatni stb.
hazahoztam,levetkőztettem és gyakorlatilag szétfojt,a ruha tartotta össze.
olyan teste volt ruha nélkül,mintha szült volna 6 gyereket.
becsapva éreztem magam nem kicsit.
de már nem volt mit tenni,csak nem mondhattam,hogy ezt nem vállalom.
uh tisztességből megdugtam.
a hüvelyizmai is lazák voltak,uh még koncentrálnom is kellet,hogy egyáltalán el tudjak menni,pedig azt terveztem,hogy eljátszom a korai magömlőt és utána hazamegy.
végül seg-gbedugtam,úgy el tudtam menni.
ez a dolog kimaradhatott volna az életemből.
Fúha, köszi a gyors válaszokat :)
1. Jó neked...:)
2. válaszoló nagyon sajnáéom... De en feledd, ami nem öl meg, csak erősebbé tesz ;)
3. Érdekes.... Mindenki a saját hibáiból tanul leginkáb... Fel a fejjel :)
4. Gondold végig, hgy mitől mernél kezdeményezni :) Na meg,h most miért nem mersz...
5.Én is 20 éves vagyok :) Nekem se volt még komoly kapcsolatom... pár hete csókoloztam először...
De már bánom.. :( Pedig úgy nézett ki,h összejövünk, azért hagytam... De még kiderül... Na, ez egy érdekes sztori lenne :D
6. Sajnálom...
Nem bántam meg még, de azért csak nem a legjobban sült el.
Mármint az, hogy a szüzességemet egy prostinak adtam, pedig jobb szerettem volna egy normális, szép lánynak, aki szeret engem és nem csak a pénzemért van velem, de hát ez a való élet, a jó fiúk vagy meggazdagodnak vagy elmennek prostihoz a szép barátnőt akarnak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!