Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ezt nem értem? Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ezt nem értem? Ezt most mi?

Figyelt kérdés

Buszos szitukról van szó.

Egész héten mindennap úgy éreztem, hogy minden napra jut legalább egy lány, akinek bejövök, de nagyon furcsa érzés, mert én ilyet nem szoktam érezni gyakran, főleg, mert nincs elég önbizalmam, önbecsülésem, ezért csúnyának is tartom magam.

De tényleg minden nap volt egy lány, aki nézett engem, amikor én nem néztem oda, amikor meg visszafordítottam a fejem volt, hogy találkozott a tekintetünk is és akkor volt, aki a haját kezdte simítgatni volt, aki a ruháját igazgatta vagy éppen állandóan felém nézett hátra, de közben csak én voltam hátul fiú ezt tudom biztosan.

A lány nézett hátra, de nem mert a szemembe nézni, de akkor mégis miért néz folyton hátra, amikor csak én vagyok és utána meg miért kezdi el egyből igazgatn a haját, ahogy áll a busz közepén?

Vajon tetszettem a lányoknak vagy csak képzelődöm és tévesen értelmezem a jeleket?

2012. jan. 20. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Következő ilyen esetnél menj oda hozzá és kiderül:D
2012. jan. 20. 18:23
 2/11 anonim ***** válasza:
hmm lehet a naplementét nézte! :O ill. egyéb.
2012. jan. 20. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:
mert bambult
2012. jan. 20. 18:26
 4/11 A kérdező kommentje:
ja, hülye voltam azt remélni, hogy végre tetszem valakinek
2012. jan. 20. 18:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz! Csajozz!
2012. jan. 20. 18:34
 6/11 A kérdező kommentje:

ma 18:34

ebben igazad van, túl sokat agyalok és sosem merek lépni, meg nem is hiszem el, hogy akárkinek is tetszem én

2012. jan. 20. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem... Most vagy hülye, hogy feladod. Gyűjts önbizalmat és a következő ilyen esetnél menj oda a csajhoz.
2012. jan. 20. 18:38
 8/11 Hanariko ***** válasza:
az agyalás ROSSZ! ezt jegyezd meg.. mármint ebben az esetben. Én is anno rengeteget agyaltam és a végére pont ettől lett szar az ötlet amit kigondoltam, hogy na meg kéne tenni. Ne gondolkodj! Ártalmas. :) De komolyan.
2012. jan. 20. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, én női szemszögből válaszolnám meg, velem sokszor van ilyen, hogy véletlen elkezdek valakire nézni, de csak elbambulok, aztán látom hogy ő mosolyogni kezd rám...stb, pedig én csak épp arra néztem :D

De most nem azért mondom, hogy a kedvedet szegjem, mert olyan is van persze, hogy azért nézek valakit, mert tetszik :)

Én arra biztatnálak mindenképp, hogy menj oda beszélgetni, az égvilágon semmit sem veszthetsz! :) Én nem szoktam bánni, ha idegenek odajönnek hozzám, szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

2012. jan. 20. 19:02
 10/11 A kérdező kommentje:
tudom, hogy ártalmas, mindenben meggátol, emiatt sem merek sosem azt tenni akárki előtt, amit mondjuk otthon család előtt könnyebben megteszek, így csak egy csendes, udvarias, jó fiú vagoyk, aki nem kell senkinek sem
2012. jan. 20. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!