Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, valóban bejönnek nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, valóban bejönnek nektek a művészi hajlamú férfiak? Például fényképész író szeneszerő festő stb. Szerintem nagyon bu zis és szánalmas

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 15:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen,bejön.Szeretem az irodalmat,festészetet..

20L

2012. jan. 20. 16:32
 12/19 brigi15152 ***** válasza:
Ja igen, tök b**is és szánalmas. Meg az a fazon is, amelyiket nem keresi egy csaj se, mert IQ 0. És látja azokat, akiknek van vmi sütnivalójuk. Nézd má' nekik van csajuk. Aztaa. Tök szánalmas. És kiír egy ilyen tök értelmes kérdést, hogy megbizonyosodjon róla, h igaza van és nem azért nincs bnője mert ő sík hülye. Ezért kell másokat megítélni és ilyen kinyilvánításokat közzé tenni. Igazad van , gratulálok. Tök szánalmas és b**is. Anyám!
2012. jan. 20. 16:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám, h a művészek IQ bajnokok, de, őket nem is ezért szeretjük. :)
2012. jan. 20. 16:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Még szép. Én semmi szánalmasat nem látok a kreativitásban.
2012. jan. 20. 16:55
 15/19 anonim ***** válasza:
én szinte fogadni mernék, hogy te is művészi pályára készülsz és most legalább megkaptad a megfelelő válaszokat. hajrá, a művészet szexi. :)
2012. jan. 23. 11:38
 16/19 A kérdező kommentje:
nem készülök művészi pájára. utálom a művészetet
2012. jan. 23. 12:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát, ez csak téged minősít. Persze, sokan nem szeretik, de ezen mindig elképedek.
2012. jan. 23. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
11:38 vagyok. sebaly, sose bánd. majdcsak lesz belőled valami :)
2012. jan. 23. 15:11
 19/19 anonim válasza:
de hülye vagy.. egyáltalán nem bu zis. imádom az ilyen srácokat.. Bár lehet, hogy csak azért mert én is imádok írni és festeni, de az nem számít.
2012. jan. 28. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!