Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! KARIKA FÜLBEVALÓ? K*rvás?
Figyelt kérdés
Szeretem a karika fülbevalókat és jól is állnak... ami viszont aggaszt hogy már jó ideje használja az "olcsóbb" és a cigány réteg is... Nem akarok olcsónak kinézni benne... szerintetek?2012. jan. 13. 13:02
1/11 anonim 

válasza:

Nem tudok így válaszolni. Ha lenne kép akkor meg tudnám mondani, hogy milyen. Viszont ha azt mondod jól áll neked, szép, akkor viseld, mással meg ne foglalkozz...
2/11 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy te hogy érzed magad benne. Én is imádom és mindig hordom. Innentől kezdve nem érdekel, hogy ki hogyan és miként érez, amikor rámnéz. Nekem tetszik és ez a lényeg. :)
3/11 A kérdező kommentje:
mert hosszú szőke hajam van, és vannak ilyen babahajaim elől... és szerintem teljesen esztétikus és szép amikor félig meddig kivillan a karika. pl nyáron egy szép nyári ruhához...
2012. jan. 13. 13:12
4/11 Hanariko 

válasza:

lány vagyok, de szerintem akkor nézel ki benne olcsó cigánynak ha ez a tipikus arany(vagy arany színű) és ilyen rohadt nagy... ha kicsi karika, esetleg közepes, tehát a füledbe rakva nem verdesi a vállad az még jó... amúgy az arany sem baj, csak együtt a kettő: nagy és arany... az cigányos. Szerintem
17/L
5/11 Hanariko 

válasza:

Látom közbe válaszoltál. Szőke hajhoz teljesen jó, persze barnához is meg máshoz is, csak a sötétebb hajnál megint más a hatás. Ne "aggasszon" ez az a probléma;)
6/11 A kérdező kommentje:
Ez nagy karika és ezüst színű vékony... azért nem aggasztott eddig meg kék szem-szőke haj senkinek nem fog róla eszébe jutni hogy cigányos... ha mégis akkor... menjen át az utca másik oldalára xd
2012. jan. 13. 13:16
8/11 anonim 

válasza:

szerinted csak a "dragabbak" hordhatnak olyan fulbevalot?
szerintem nem k*rvas, csak egyszeruen pocsek
9/11 anonim 

válasza:

undorító a nagy karika bármilyen legyen, nem véletlen h nagyrészt qrvák és indiánok hordják 20
10/11 anonim 

válasza:

nem ettől leszel olcsó. nem mondanám ku*rvásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!