Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFIAK! KARIKA FÜLBEVALÓ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK! KARIKA FÜLBEVALÓ? K*rvás?

Figyelt kérdés
Szeretem a karika fülbevalókat és jól is állnak... ami viszont aggaszt hogy már jó ideje használja az "olcsóbb" és a cigány réteg is... Nem akarok olcsónak kinézni benne... szerintetek?

2012. jan. 13. 13:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én csaj vagyok, szerintem jól néz ki, bár aranyban nekem sem tetszik, szóval csak ezüstben jó szerintem, és szerintem nem baj ha nagy. Én is régen sokszor hordtam, de egyszer véletlen kiszakították a fülemből ami nagyon fájt, sebes lett tőle a fülem, és azóta nem merem hordani :D
2012. jan. 13. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!