Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethető el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tüntethető el?

Figyelt kérdés
Figyelmes lettem hogy aprobb pöttyök vannak a nemiszerveremen. Megprobaltam ranyomni az egyikre es ahhogy latom pattanas. Eleg sok van belole. Hogyan tudnam eltuntetni oket nyomkodás nélkül ? Van valami krém vagy valami ra ?
2012. jan. 19. 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:
az nem pattanás hanem szörtüsző gyulladás! gondolom a nemiszerved oldalán vannak, nem akarlak el keseriteni de szőr nől belőlle...
2012. jan. 19. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyomd ki az összeset had pusztuljon a férgese! Amúgy meg elmúlik, csak Fürdjé Le!
2012. jan. 19. 23:27
 3/10 A kérdező kommentje:
ŐŐŐ, köszi a válaszokat, rendszeresen tisztálkodom.. lehet hogy szőrtüszők .. de mégis zavarnak.. Eltüntethetőek ?!
2012. jan. 19. 23:29
 4/10 zseni001 ***** válasza:
Persze, minden eltüntethető, vannak megfelelő módszerek hozzá.
2012. jan. 19. 23:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Mivel tudnám ? Tudnátok segíteni ?!
2012. jan. 19. 23:32
 6/10 anonim ***** válasza:

PhotoShop...

Egyébként egy kozmetikus/bőrgyógyász tud segíteni...

2012. jan. 19. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Láncfűrésszel biztosan menni fog.
2012. jan. 19. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Biztosan borotválkozástól vagy epilálástól jöttek ki. Nekem is szokott néha lenni, pár nap alatt magától is elmúlik. Ha nagyon zavar szerintem testápoló az megnyugtatja a bőrt kicsit. Ha még jobban zavar bőrgyógyász :D

20L

2012. jan. 19. 23:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Kipróbálom ezt a canestent .. Igazából már régebb óta rajta vannak pár hónapja.. De elkezdem ismételten élni a szexuális életemet .. És szeretném hogy igényesnek tartsanak a csajok :) Bőrgyógyászhoz nem szívesen megyek !
2012. jan. 19. 23:52
 10/10 tevetke ***** válasza:
Canesten-t nem szabad csak úgy össze-visszahasználni! Ez valószínűleg nem gomba, szóval a canestennel csak rontanál a helyzeten. Ha tényleg nagyon zavar, akkor én a helyedben inkább elmennék vele orvoshoz. Ott legalább kiderülne az is, ha valami problémásabb dolog van a háttérben!
2012. jan. 20. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!