Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl jó Nő vagyok a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jó Nő vagyok a férfiaknak, hogy közeledni merjenek felém? 21/N

Figyelt kérdés

Eddig nem találtam olyan férfit, aki domináns, mert volna bármit is kezdeni velem. Általában ha leszólítanak, fél perc után nem tudják folytatni amit elkezdtek, mert tekintetemmel, testbeszédemmel akaratlanul is felül emelkedem rajtuk. Utána fél pec múlva átlátszó indokkal elsunnyognak. A baráti köröm férfi tagjai szerint túl vonzó, nőies és okos vagyok, a férfiak gondolkozása szerint megközeelíthetetlen, csak a legjobb pasik kaphatnak meg. Mivel ezt hallom állandóan, kezd bennem is gyökeret vetni ez a gondolat. Miért érjem be a sok lúzer sráccal, amikor az elit férfiaknak kellek? Belőlük nagyon kevés van. Ha visszagondolok, korábbi kapcsolatomban a volt párom elég domináns, uralkodó és férfias volt. De a mai férfiakról ez nem mondható el. Beérjem kevesebbel, vagy várjak a ritka, igazi Férfira?

21N

2012. jan. 19. 15:34
1 2 3 4 5
 41/49 pqpqpq ***** válasza:
ennyi kritika utan en a helyedbe elbujnek a vilag legsotetebb lyukaba es tobbet elo sem jonnek onnan!
2012. jan. 19. 18:00
 42/49 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, lehetsz akármilyen szép, de egy szörnyű nőszemély vagy, és okosnak se mondanálak.

26N

2012. jan. 19. 18:02
 43/49 anonim ***** válasza:
2012. jan. 19. 18:02
 44/49 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az egód nagy. HA odamegy hozzá egy fiú lehet nem a tekinteteddel és a testbeszédeddel riasztod el, hanem mondjuk megszólalsz és unszimpatikus leszel... Vagy egyszerűen lekezelő. HA így írtad volna, hogy "intelligens szép lánynak tartom magam. A férfi ismerőseim szerint lehet, hogy azért nem találok magamnak barátot, mert túl erős a személyiségem és szép vagyok. A fiúkat tényleg visszariasztja egy szebb, dominánsabb lány? Vagy ez hülyeség?" - Szerintem máris nem keltetted volna egoistaribi látszatát... :D
2012. jan. 19. 18:03
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne érezd magad annyira nyeregben, akár hiszed, akár nem, de nem minden pasi álma egy szép nő.. engem kifejezetten taszítanak a szebb lányok. Hogy miért? Hosszú lenne kifejteni de megvan rá a jó okom. Nem, nem azért mert ronda vagyok.
2012. jan. 19. 18:04
 46/49 anonim ***** válasza:
Inkább vagy te egy beképzelt pics@
2012. jan. 19. 18:41
 47/49 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál azok alapján nagyjából látom melyik típus vagy. Én annyi idős vagyok mint te és az a tipikus nagydumás évfolyam celebje srác vagyok. Az biztos, hogy jól eltudnánk dumálni de kapcsolatot nem hiszem, hogy mernék kezdeményezni feléd mert félek, hogy visszautasítanál.

Szóval egy biztos,hogy neked majd valami izomhalmaz na ki itt a niga tipusú ritkabunkó emberállat csávód lesz.

2012. jan. 19. 19:34
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Kislány, úgy is merőben hím soviniszták a férfiak. Miért járatod le még jobban a nemünket? A tisztességes, és nem éppen teljesen tökéletes nők nevében kérlek, hogy keress magadnak egy másik bolygót!

Köszönjük! ^^

24/n

2012. jan. 19. 22:14
 49/49 anonim ***** válasza:
Szerintem: "amelyik kutya ugat az nem harap" !Persze te szépnek tartod magad stb (a barátaid meg jó,hogy majd nem fogják neked mondani,h fújj menj már innen csúnya)-ettől függetlenül lehet,hogy nem is vagy olyan hű,de nagyon jó csaj!Meg ilyen egóval kinek kellenél,nem is lehetne veled együtt élni,szerintem önző is vagy,de majd egyszer koppani fogsz és fájni fog!
2012. jan. 20. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!