Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl jó Nő vagyok a férfiaknak, hogy közeledni merjenek felém? 21/N
Eddig nem találtam olyan férfit, aki domináns, mert volna bármit is kezdeni velem. Általában ha leszólítanak, fél perc után nem tudják folytatni amit elkezdtek, mert tekintetemmel, testbeszédemmel akaratlanul is felül emelkedem rajtuk. Utána fél pec múlva átlátszó indokkal elsunnyognak. A baráti köröm férfi tagjai szerint túl vonzó, nőies és okos vagyok, a férfiak gondolkozása szerint megközeelíthetetlen, csak a legjobb pasik kaphatnak meg. Mivel ezt hallom állandóan, kezd bennem is gyökeret vetni ez a gondolat. Miért érjem be a sok lúzer sráccal, amikor az elit férfiaknak kellek? Belőlük nagyon kevés van. Ha visszagondolok, korábbi kapcsolatomban a volt párom elég domináns, uralkodó és férfias volt. De a mai férfiakról ez nem mondható el. Beérjem kevesebbel, vagy várjak a ritka, igazi Férfira?
21N
Várj egy a ritka, igazi tökéletes férfira.
Szerintem azért hagynak ott fél perc után a férfiak,mert rájönnek,hogy csak egy nagyképű pina vagy és ilyenre nincs szükségük.A tökéletes férfi számodra meg egy nagy darab,kigyúrt kopasz,pénzes pasi,aki pont az ilyen nőkre bukik mint amilyen te is vagy.
biztos van ilyen, hogy egy csaj szép meg nagyon erős kisugárzása van, és emiatt nem kezdeményeznek annyira nála. bár ha képesek odamenni hozzád, de utána elkullognak, akkor valószínűleg csak nem bírnak. úgy értem, kinek kéne egy olyan nő, aki "felülemelkedik" rajtuk, mert azt hiszi, nála jobb nincs.
bár ha az elit férfiaknak állításod szerint kellesz, akkor nem értem, miért vagy még egyedül?
"Miért érjem be a sok lúzer sráccal, amikor az elit férfiaknak kellek?"
Megválaszoltad a saját kérdésed. Ha jó pasit akarsz akkor várj türelemmel, kevés van belőlük. Én sem mernék odamenni hozzád, mert lúzer vagyok, és tudom jól, hogy esélyem nincs. Szóval ne érd be kevesebbel, várj egy normálisra, még ha sokáig is fog tartani.
Olyan sraccal jarj, akivel jol erzed magad, akivel kolcsonosen vonzodtok egymashoz es megvan az osszhang!
Hogy talalkozz olyan fiukkal, akik szamodra a "ritka, igazi Ferfi"-t jelentik, jarj el olyan helyekre, olyan kozossegekbe, ahova a neked megfelelo erdeklodesu/habitusu/hobbival rendelkezo/szemelyisegu/kinezetu sracok jarnak es ismerkedj! Aztan majd kiderul, hogy osszejon-e a dolog...
Viszont ha nagyon sokaig nem sikerul es senki nem felel meg az elvarasaidnak, akkor meg kene allnod es esetleg egy-ket dolgot at kellene ertekelned onmagaddal, az elvarasaiddal, a tobbi emberhez valo hozzaallasoddal kapcsolatban.
Hát te nem vagy tiszta!
Nem annyiból álla világ, hogy de jól nézel ki és csakis jól kinéző extra férfias férfi való neked, hanem az, akivel jól érzed magad! Ki a fenét érdekel a külső, ha jelenleg is egy öntelt nagyképű csajt tart magában. Nem csoda, ha senkinek nem kellesz!
Kicsit vegyél visszább és talán hozzád nyúlnak! :-D
Érdes.Rám is azt mondják,hogy szép vagyok,meg általában szoktam tetszeni a fiúknak,de ha odajönnek hozzám akkor beszélgetnek velem és nem menekülnek el fél perc után,hanem elkérik a számom,vagy elhívnak valahová.Ezek szerint akkor én nem vagyok elég jó nő,hogy a férfiak meg is akarnak ismerni??
Nagy az egod kedves kérdező,senkinek sem kell,egy beképzelt,lekezelő nő,aki azt hiszi körülötte forog a világ,és minden úgy van ahogy ő elképzelte.De várj a tökéletes férfira,neked az való.
szerintem semmiképpen se érd be kevesebbel! legalább az átlag srácok megmenekülnek tőled... az egy dolog, hogy elképzelhető, hogy valóban olyan szép vagy. az is elképzelhető, hogy lexikálisan okos, de az biztos, hogy nem kicsit öntelt! tényleg úgy lesz a legjobb ha maradsz az "elit" férfiaknál és elitkedtek együtt valami nagyon elit helyen, mi földi halandók, nyomorul pór-jobbágyok pedig elleszünk nélkületek is :D
azt hiszem tegnap írt ki egy kérdést egy beképzelt srác. hogyan lehetne tökéletesebb címmel... szép pár lennétek együtt.
PIC OR IT DIDN'T HAPPEN.
Egyébként arra nem gondoltál, hogy a promléma nem a pasikkal van? Talán a túlzott egoizmusoddal kergeted el őket??
Ha belegondolok, nekem sem kéne egoista csaj. Lehet akármilyen szép.
Arra pedig konkrétat nem mondok, hogy várjál-e az igazira... De azt hozzátenném, hogy elképzelhető, hogy sokáig kell várnod. Csak rajtad áll.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!