Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kezdem teljesen elveszteni az eszem. :ss 13/L (CSAK LÁNYOKNAK)
van egy fiu akit nagyon szeretek.. életem is oda adnám érte.. és tudom hogy nem lehet az enyém...(mert nem tekint rám úgy.. kérdeztem tőle)
suliba vagyok nincs semmigond...
de ahogy haza érek kb félnapot átbőgöm a másikfelébe alszok mert oylan szinten nincs semmihez kedvem...
már annyira elviselhetetlenül hiányzik hogy kezeim is szétvagdaltam .....:ss (pedig nemszokásom.. énmég az inekciótól is félekx"ddd ) [ NEM KELL KOMMIBA OLYAN HOGY HÜLYE EMO STB MERT NEM VAGYOK EMO KÖSZI.]
valaki valami tipp hogy hogy hogy lehetne könnyebb ? :\
ez az egész badarság! nem olyan nehéz elfelejteni, és túl tenni magad rajta mint hiszed. ez a vagdosás teljesen értelmetlen. az hogy egyedül vagy, nem jelenti azt, hogy magányos is vagy. értékeld, hogy több időd van magadra, csináld amit szeretsz, éld úgy a mindennapjaidat h tudd volt értelme felkelni reggel. a pasikkal ráérsz még, ne akarj hamar szerelmes lenni, főleg ha nem tudod feldolgozni a csalódást. úgysincs boldogan éltek amíg meg nem haltak, minden üdvözlés búcsúzással végződik. javaslom, hogy anyukádnak panaszold el, kérj tőle tanácsot! hidd el sokat tapasztalt már és szívesen segít, ő is azt szeretné, hogy boldog legyél. nem kell elzárkóznod tőle, biztos hogy többet tud kezdeni a helyzeteddel mint hinnéd.másrészről, ő mindig ott lesz neked, akkor is szeret, ha hülyeséget csinálsz.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!