Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak nagy része miért nem add esélyt a vissza huzodó csendes fiuknak?
Mert nincs kedvem anyáskodni egy pasi felett, elmondani neki, hogy ugyan jó lenne ha beszélne másokkal is nem csak velem, ha kialakítana egy baráti kört, ha menne szórakozni, ha nem bénázna a boltban stb. Most léptem ki egy ilyen kapcsolatból,(nagyon sok jó tulajdonsága enyhített ezeket, de nem tudott megváltozni)olyan volt mintha egy képzeletbeli barátom lenne, aki máshoz nem beszél csak hozzám. Most igenis egy bulizós, talpraesett nagy dumás pasit akarok, aki megvéd ha kell.
27/n
Én gimnáziumban dolgozom és nap mint nap szembesülök azzal, amit elmondtam és még mindig tartom magam ehhez. Nagyon is jól ismerem a gyerekeket, főleg a tinédzsereket. Sok srác van, akik nagyon okosak, tiszteletreméltóan viselkednek, de sajnos a csajok lesza*ják. És ez pont azért van, amit már leírtam. Szánalmasak! A kis hülye gyerekek, akik azt se tudják hogy néz ki egy női nemi szerv, azoknak van a legnagyobb szája, az értelmes fiúk persze hogy nem beszélnek így, mert normálisan viselkednek, ember módjára; de őket nem veszik észre, mert az nem sikkes, ha valaki nem bas*d meg-ozik, meg ge*izik minden áldott másodpercben.
Az, hogy valaki visszahúzódó, egy csöppet nem jeleni azt, hogy ha kell nem emeli fel a hangját, vagy akár az utcán a kezét, ha védelemre van szüksége a családjának. De miért kell üvölteni minden pillanatban? Meg piálni, dohányozni, bulizni örökkön, meg akár szívni. Egyre gyakoribb. Miért érnek ezek a selejtek többet, akiket nem képes anyu, meg apu megneveli?
Ja és még valami:
"Kedves utolsó...képzeld, az érett nőknek is férfi kell. Ez nem jelenti azt, hogy valaki nagyképű, bunkó, mellét verő majom. Ez elmondom neked, mit is jelent. Egy magabiztos, erős, határozott férfit"
Ezt most komolyan gondolod? Neked a hahotázós, ökörködős, minden baromságon nevetgélő kis mitugrászok neked tényleg magabiztos, erős, határozott férfit jelent? Hát gratulálok hozzá!
17:46-nak: A WC-s esetre válaszolnék. Az a baj, hogy a skatulyákból nem tudsz kibújni. Mielőtt elkezdtem harcművészetet tanulni se voltam egy beszari gyerek, de én ügyetlen véletlenül úgy ütöttem meg az egyik támadót, hogy szétverte a fejét a piszoárba majdnem meghalt, én meg felfüggesztettet kaptam, mert maradandó sérülése lett neki.
Ezzel szerinted alfahím státuszba küzdöttem fel magam? Dehogy is. Mikor elhaladtam a folyosón megállt a légy a levegőben és összesúgtak a hátam mögött. Amikor hátranéztem elhallgattak.
Annyi előnye volt az egésznek, hogy fizikálisan nem aláztak és verbálisan is csak addig, amíg rájuk nem néztem.
A mai napig visszahúzódó vagyok és sokszor belém is kötnek akik nem ismernek, csak ma már le tudom őket rendezni anélkül, hogy maradandó sérülést okoznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!