Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Pasi kérdés?

Figyelt kérdés

van 1 fiú az osztályból. eddig nem érdekelt. most meg tökre belezúgtam

ő: magas (178 körül min.)

picit helyes

bunkó (nem velem)

igazából, olyan..... testre felnőtt, de lélekben gyerek... neki a jó csaj a ribanc... de még sose volt neki.

nem nagyon beszélünk.

az egyik fiú "elárulta" magát. de utána mikor furán néztem rá visszavonta.....

(csak ölelésről beszélt)

egy piszkafa csaj teccik neki :D

nem vagyok féltékeny a csajra (nem szép, csak vékony) csak nem értem hogy mért nem velem van xddd

segítseteeek :DDD

14/L

ui: hasonló korúaknak küldök képet magamról privibe

2012. jan. 18. 18:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
7 éve ismerem......
2012. jan. 18. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:

az érzelmeket nem lehet irányítani. bár...14 évesen nem lehet szerelemről beszélni.

szval ha neki ő tetszik akk el kell fogadnod, mert a végén még hülyeséget csinálsz és te leszel a sz.r.

a lényeg h ne avatkozz bele ;)

2012. jan. 18. 18:44
 13/16 A kérdező kommentje:
de a másik csajnak nem jön be a gyerek
2012. jan. 18. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:
és ezt tudja a pasi?
2012. jan. 18. 18:52
 15/16 A kérdező kommentje:
nem
2012. jan. 18. 18:56
 16/16 anonim ***** válasza:

hát akk mond meg neki "finoman"...

bár még utána sem biztos h te fogsz neki megtetszeni....de előbb-utóbb rájönne h feleslegesen próbálkozik a csajnál.

2012. jan. 18. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!