Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tartotok a távkapcsolattól?
értem...emberek ezt titudjátok...ez lovagias amit előttem szóló írt,ez miatt nem is kaarom bántani,de ez azért nem ilyen egyszerű! de ezt titudjátok!
Megint csak kiemelném még mielőtt valaki felcsibészelné magát és támadna,NEM akarok senkit bántani a véleményemmel csak elmondtam!
"Ezt nevezitek ti kapcsolatnak?megha nincs is baj de akkor is 2 hetente egyszeri találka az őszintén,nevezhető kapcsolatnak?"
én úgy érzem, hogy kapcsolat ez, amiben vagyok a kéthetente találkozás ellenére is. egyébként ha egy városban élnénk, akkor sem tudnánk sokkal többet találkozni, mivel mindkettőnk idejét nagyon leköti a suli meg a munka. de! tartunk valamerre, vannak céljaink, és boldogok vagyunk, és tudjuk, hogy nemsokára változnak a körülmények, amit nagyon várunk. talán az, hogy távkapcsolatként kezdődött az egész még erősebbé teszi a kötődést egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!