Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tartotok a távkapcsolattól?
Nem, én is azt használom, ha nincs kedvem bemenni a munkahelyemre, de valami gond van.
Jancsi, a rendszergazda.
Megkérdezhetem hogy a távkapcsolat az mekkora távolságot kell jelenleg érteni?
Ja és még annyit (Komolyan érdekel),hogy távkapcsolat lessz volt vagy van?
Tehát eddig együttvoltatok és most távkapcsolat lett, vagy neten ismerkedtetek meg és havonta egyszer talákoztok...?így értem!
Én tartok, ezért nem szeretek neten ismerkedni, viszont máshol még ennyire sem tudok ismerkedni...
22/F
Távkapcsolatot felejtse el mindenki,az nem kapcsolat!levelező társ vagy internetes beszélőpartner és ennyi!
Távkapcsolatba ne menjen bele senki!Nem tudom hány éves vagy,de felejtős!
én vagyok a te embered!
sok-sok hónap beszélgetés után találkoztunk (kb. 200 km köztünk is a távolság), rögtön tudtuk, amikor megláttuk egymást, hogy a másik kell nekünk. azóta is tart, lassan másfél éve a dolog - kéthetente egy hétvégére találkozunk.
ha tényleg kölcsönös és erős a vonzalom meg akarás később pedig a szerelem mindkét fél részéről na meg össze is illetek úgy tényleg, akkor működhet, bár ilyen formában nem a végtelenségig! úgyhogy kilátásba kell helyezni egy közelebb költözést.
a fiúk amúgy nehezebben viselik, ha nincs mellettük a barátnőjük, szerintem kevesebb fiú menne bele távkapcsba, mint amennyi lány.
hajrá! egy huszonéves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!