Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemista vagyok és szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista vagyok és szeretném ha tényleg ez lenne életem legjobb éve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szóval 19 éves vagyok félé éve itt vagyok új városban meg egyebek, oké, h bulizni járok mindig kapcsolatot nem akarok, de azt akarom, h kb olyan legyen mint egy nagyon jó film, nem is tudom biztos ribancnak néztek majd, de én itt minden buli után haza akarok hozni valakit, ettől rossz hirem lesz az egyetemen? vagy le se sza.r.ják? mert olyan karon vagyok(jog) ahol lehet nem kéne ilyeneket csinálni
2012. jan. 15. 17:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
nem hinném, h bárkinek is joga van itt rám azt a szót használni, h ribanc...
2012. jan. 15. 19:38
 22/31 anonim ***** válasza:
Még nem. :D
2012. jan. 15. 19:45
 23/31 A kérdező kommentje:
komolyan? debrecen ilyen pletykás?
2012. jan. 15. 19:47
 24/31 anonim ***** válasza:
Hmmm,csak nem debben jársz egyetemre?:D
2012. jan. 15. 19:49
 25/31 A kérdező kommentje:
irtam még 6 kommenttel előbb...
2012. jan. 15. 19:52
 26/31 anonim válasza:
nem Debrecen pletykás, hanem mivel egyéjszakás kalandról van szó, nincsenek érzelmek -> nincs kötődés -> lelkiismeret furdalás nélkül lehet róla beszélni a haveroknak, aztán a haver haverjával és így tovább
2012. jan. 16. 00:19
 27/31 A kérdező kommentje:
jó, köszönöm a válaszokat, nem kérek többet, se privát üzenetet!
2012. jan. 16. 22:28
 28/31 anonim ***** válasza:
viccvagy
2012. jan. 21. 20:03
 29/31 anonim válasza:
100%

Most komolyan.. Szerintem a válaszadók 80%-a az az örökszűz típus egy kisvárosban és csak irígykedik..

Szerintem egyetem alatt kell kiélnie magát az embernek, nem utána félrekurogatni házasság alatt.. Hidd el ha egyetemen cölibátust fogadsz, az később visszaüt.. És nyugi nem te vagy az egyetlen ilyen lány ;DD

2012. máj. 17. 11:04
 30/31 AndyB válasza:
Most végeztem az első évvel volt 6 barátnőm, két kupám,4 diszoklevelem, 2 aranyérmem és hogy hogy értem el, légy vidám és nyitott mindenkivel és őszinte, szeress sportolni ismerkedni és "udvarolni":) :P, öltözz elfogadhatóan ne légy mindig visszafogott és enged közeledni a pasikat magadhoz, hiszen nem harapunk,válaszd ki a sexre legalkalmasabbakat és csak azokkal csináld!, de ne hetente, hanem mihelyt szabadidőd van azonnal,rengeteg stresszel jár az egyetem, de a sex csodákra képes tőle feltöltődsz és tele leszel újra energiával és így minden gördülékenyen megy majd :)
2012. aug. 5. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!