Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista vagyok és szeretném ha tényleg ez lenne életem legjobb éve. Mit tegyek?
Hát az egyetemi bulikon talán nem kellene ilyesmivel próbálkozni, mert annak a híre gyorsan terjed, de ha rendes szórakozóhelyekre jársz, nem az egyetemista kollégáid közül válogatsz, és nem feltűnően csinálod, akkor talán nem lesz belőle gond.
Bár talán te is jobban járnál, ha nem a mennyiségre, hanem a minőségre mozdulnál rá.
hátha nem akarod hogy vicceljek, szerintem tedd ha tényleg jól esik, én nem néznélek le emiatt csak annyit mondok, hogy amikor mi fiuk csináljuk ezt haverjainkkal megvitatjuk az egészet, lehet h lány bnök már szovátennék a hátad mögött, amugy csak annyit, hogy 1éjszakázásba mindenképp belemeegyek 1 csajjal- de akivel már belementem utána már semmi komolyat nem tudnék vele elképzelni- de olyannal sem aki mással csinálta többször..... tehát ne várd hogy aztán a környékröl akárki is járjon veled késöbb pl vagy nemtudom értede mire gondolok
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!