Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista vagyok és szeretném ha tényleg ez lenne életem legjobb éve. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
szóval 19 éves vagyok félé éve itt vagyok új városban meg egyebek, oké, h bulizni járok mindig kapcsolatot nem akarok, de azt akarom, h kb olyan legyen mint egy nagyon jó film, nem is tudom biztos ribancnak néztek majd, de én itt minden buli után haza akarok hozni valakit, ettől rossz hirem lesz az egyetemen? vagy le se sza.r.ják? mert olyan karon vagyok(jog) ahol lehet nem kéne ilyeneket csinálni2012. jan. 15. 17:56
11/31 anonim válasza:
elso vagyok.Igyal,szexelj...csinald ami jol esik,ugysem ismernek nehany ev mulva :D
12/31 A kérdező kommentje:
nem, egyeteme előtt is ilyen voltam, és ahhoz semmi közös mért járok egyetemre, de nem azért. "ribancoskodni" buliba járok...gyökér
2012. jan. 15. 18:05
13/31 anonim válasza:
Merre jársz bulizni??? Meg mikor mész? Hány órakor? Esetleg egy kép magadról?
14/31 A kérdező kommentje:
komolyan vagytok nagyon...nem szexpartnert keresek az megy :D egy kérdést tettem fel de amúgy debrecen
2012. jan. 15. 18:08
15/31 anonim válasza:
Aztám vigyél gumit, mert ez lesz életed legAIDSesebb éve:D
16/31 A kérdező kommentje:
fu de poénos...ez egyértelmű, hiszen terhes sem akarok lenni
2012. jan. 15. 18:18
17/31 anonim válasza:
szerintem semmi baj nincs vele, de kb. az enyém lesz az egyetlen ilyen vélemény. én nem néznék rossz szemmel egy csoporttársamra sem, ha ilyen lenne.
18/31 anonim válasza:
Rám is mind igaz amit leírtál , csak én fiú , vagyok , meg most ugye takarékra fogtam a projektet mert vizsgaidőszak van XD . Amúgy melyik városba jársz?
19/31 anonim válasza:
Nálunk már az első héten lehetett tudni, kik a ribancok és az egyetem 5 éve alatt a víz se mosta le róluk, hogy azok. Soha senki nem akart tőlük azon kívül semmit, hogy a bulikon vettek nekik 1-2 sört aztán hazavitték az albiba vagy a koliba. Én nő vagyok, az egyetem alatt volt egy időszakom, amikor srácokkal haverkodtam főleg és mivel sok időt töltöttem velük, fültanúja voltam annak, milyen kegyetlenül kibeszélik az egyéjszakás kalandjaikat, attól kezdve, mennyibe került a csaj leitatása egészen odáig milyen hülyén pattogott meg vinnyogott a csaj rajtuk. Én sem voltam szent, nekem is voltak palijaim, de én ésszel csináltam. Ha buliban akarsz kurvulni és zavarna, hogy egy egész falkára való pasi alaposan ki fogják vesézni milyen volt veled a dugás és közben jókat röhögnek, akkor nem ajánlom.
20/31 anonim válasza:
Ohohohh, Debrecenben futótűzként terjednek az ilyen hírek. Én BTK-t végeztem, de mindegyik karról/szakról vannak hozzád hasonló ribancról sztorijaim:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!