Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek egy 16 éves lányról mondjuk aki nem az a bulizós tipus, imádja a rock zenét, de kinézetre nem rocker, nem öltözködik túl kihívóan, de nőies, szereti a számítógépesjátékokat (pl. WoW), de nem kocka, van társasági élete, jó tanuló, kicsit visszahúzódó, nehezen oldódik fel új környezetbe és a környezete szerint szép?
2012. jan. 15. 16:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Amúgy kb olyan vagy mint én lányban...:O Mondjuk én szeretek baártokkal iszogatni,de az ilyen disco meg ilyenekkel hagyjanak békén..:) 16/F És a többi tulajdonság is hasonlít..

Bár a szépet nem mondanám ez férfiaknál nem egyértelmű:D

2012. jan. 15. 18:15
 22/26 A kérdező kommentje:
én is úgy értettem:D a barátokkal való iszogatás nekem sincs ellenemre:)
2012. jan. 15. 18:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja meg amit előttem szóló írt hogy "hogy nem untad még szarrá a WOWot" Az nagyon igaz,már én se tolom pedig én nagyon imádtam:D Bár nagyon társaságfüggő játék.:P
2012. jan. 15. 21:51
 24/26 anonim ***** válasza:

gamer lány egy fiú számára sem taszító!:P

Bár a külső mind2 nemnek rettentően számít szal, azt is vedd számításba hogy vmi hasonló kaliberűt nézz ki

F18

2012. jan. 15. 22:39
 25/26 anonim ***** válasza:
Szvíesen beszélgetnék veled. Sose láttam még ilyen lányt. Ha neked is lenne kedved, írj privit :)
2012. jan. 18. 16:40
 26/26 anonim válasza:
TE vagy a mői megfelelőm!
2012. jan. 20. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!