Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek egy 16 éves lányról mondjuk aki nem az a bulizós tipus, imádja a rock zenét, de kinézetre nem rocker, nem öltözködik túl kihívóan, de nőies, szereti a számítógépesjátékokat (pl. WoW), de nem kocka, van társasági élete, jó tanuló, kicsit visszahúzódó, nehezen oldódik fel új környezetbe és a környezete szerint szép?2012. jan. 15. 16:36
11/26 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat:))
és örülök:D
2012. jan. 15. 16:51
12/26 anonim válasza:
A korodon kivul minden tetszik.
Amugy meg mindig wowozol? Nem untad szarra?
13/26 A kérdező kommentje:
nem mindig csak ha olyan a kedvem:) így nem is igazán tudom megunni...:)
2012. jan. 15. 16:55
14/26 anonim válasza:
Az, hogy semmi baj nincs vele. Az meg hogy WoWoztál most kit érdekel. Én is wowoztam régebben, kb fél éve hagytam abba teljesen, nincs semmi jelentősége, ha nem megy más rovására.
19f
15/26 anonim válasza:
Nekem tetszene,de enyiből nem tudni, hogy milyen vagy csajszi.
Ahhoz veled kéne beszélgetni, látni stb.
16/26 A kérdező kommentje:
köszi:)
igen tudom, csak mégis kiváncsi voltam:)
2012. jan. 15. 17:02
17/26 anonim válasza:
16 éves koromban én is játszottam MMO játékokkal, de szerencsére kinőttem.
18/26 anonim válasza:
Én néha még most is játszom a world of go nevű játékkal,ilyen kis ügyességi játék...
19/26 A kérdező kommentje:
azt is ismerem:DD
2012. jan. 15. 17:41
20/26 anonim válasza:
Sztem szimpatikus lány vagy. Mindenképpen előny, hogy nem bulizol, nem öltözködsz kihívóan és jó tanuló vagy. Ezek a legfontosabbak. Nekem bejönnél
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!